Branislav 'Gepeto': Ale no tak, už zase téma sex v GoT. Nejvíc erotických scén bylo v druhej epizodě druhý série, bylo to dohromady CELÉ nesnesitelné dvě minuty. A nějaká ta odhalená koza a zadek v jiných scénách... ts, ts ;)
Krisa: já teď nemluvím přímo o tobě....bylo to jen mé zamyšlení, jak na fórech všude píšou, kdo se na to může koukat s dabingem, prima cool je super, konečně někdo kdo myslí na fanoušky atd...ale tihle fanoušci to stahují z netu a koukaj na to na PC, kde se na to můžou podívat kdy chtějí, tak nevěřím že víc jak 1/4 fakt u té TV pak sedí
Co chci dávno mám, ale vim jak kolegyně v práci vyšilovala, když Řím na ČT běžel ve čtvrtek někdy o půl jedné a Tudorovci na Nově někdy v podobnym čase - ona nahrávací přístroj nemá
Hell on Wheels slduji a přijde mi to dobré, hlavně asi proto že v současné době neexistuje konkurenční pořad. A Colm Meaney jako správná svině je k nezaplacení. A hraje tam Ch. Heyerdahl (stargate atlantis - Todd; Sanctuary - Jon Druit / bigfoot)
Jop, cca v polovině to začne trochu kulhat a zbytečně to natahují. Ale v závěru se to zase zvedne. Kdyby to mělo tak o dva díly méně, tak by to bylo výborné.
Komentáře
A ted přemejšlim, že bych se konečně vrátil k Homeland, který jsem rozkoukal a nějak se zasek. Dojel to tu někdo?