Ramsay Bolton

upraveno 14. července 2012 v Postavy a bytosti
2456

Komentáře

• JayJay
    upraveno 17. června 2012
  • upraveno 20. června 2012
    Křičel. Jak dlouho? Den? Týden? To netušil. Hlad. Měl hlad...kde byly? Kde byly krysy, ty slaďoučké krysy? Včera jednu ulovil a užil si její křupavosti, rozžvýkal jinak tuhé maso pahýly zubů, vysál z ní všechnu krev, a poté i morek kostí.
    Smraďoch,Smraďoch, rýmuje se se slaboch…
    Ozvaly se kroky. Ano! ANO! Jeho pán si pro něj přišel. Smraďoch bude hodný pejsek, rád pánovi slouží! Rád bude budovat jeho báječný nový svět!
    Smraďoch se pomočil radostí, když kroky stráže jeho celu minuly. Dnes nebyl den, kdy si ON přijde pro další prst. Tedy ne pro jeho. Ramsay má Smraďocha rád.

:)) Malý drabble na Smrad a Kůži :D
  • upraveno 31. července 2012
    Postava Ramseyho Boltona je pro mě velice zajímavá, především ve vztahu k Theonovy, a také svému otci, myslím že dřív nebo později Roose stejně odkrouhne
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 31. července 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Mám pocit, že této etapy lituje už hodně dlouho :)
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Asi kalkuluje, jak Ramseyho využít než ho eliminuje...nevím.
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Prosím vás, v porovnaní s Rooseom je Ramsay úplny úbožiak. Keď si zmyslí, že ho odstráni, tak ho odstráni. A keď si Ramsay zmyslí, že odstráni tatka, tak ho jeho vlastní muži udajú a dovezú ho Rooseovi.
  • upraveno 7. srpna 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Ešte mu ušla líška, na to nesmieme zabudnúť :D
  • upraveno 7. srpna 2012
    Divím se, že se ho nezbavil už v době, kdy měl pocit, že by mohl ohrozit jeho legitimního syna. To moc nechápu. Nemusel by ho samozřejmě zabít, ale prostě ho poslat někam do Prčic nebo nejlépe na Zeď:-)
  • upraveno 7. srpna 2012
    Zrejme očakával, že bude pekne na mlyne, nájde si nejakú ženu a pekne s podporou ocka bude žiť kľudným zabezpečeným životom. Len potom sa to nejako zvrtlo a zrazu už mal len jeho.
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Presne tak, Theonov osud je nájisť svoje miesto a nám dorozprávať svoj príbeh až do úplne trpkosladkého konca, narozdiel od ramseya, ktorý pravdepodobne umrie v momente keď sa Roosemu narodí oficiálny syn. Predsa len, ďalšieho už nebude chcieť stratiť kvôli jednému právoplatnému znásilneniu. A čo sa týka zvratu u Anakina, ja som myslel skôr to že bol nazývaný vyvolený, ten ktorý zmenbí osud celej galaxie a ukončí Sithský rád (+ ja som to pozeral v chronologickom poradí, ako menší som nebol nejak veľký fanúšik SW, takže pre mna bol ten zvrat skutočne zaujímavý) A čo sa týka náznakov, boli tam, hlavne v kapitolách u Mel, ale celkovo údel Starkov. Ben sa stratil, pričom bol najlepší prieskumník, jeho otec umrel ďaleko od severu, z Robba sa stala hračka pre Frey s vlčou tvárou, z Brana sa stáva kanibal a ďalší kanditát na Veľkého Iného. Rickon odišiel na ostrov kanibalov, Arya sa stala nikým a Sansa všetkým. Údel každého Starka je temný a často spojený so Severom. Starkovia majú všetci temný osud a čo je temnejšie ako byť nemrtvým, ktorý sám zničí Zeď, ktorú sa snažil tak chrániť? a k Mel, jej vízie budúcnosti, kde vždycky videla v ohni Jona, lebky, vždy keď myslela na svojeho AA. Možno sa nesplietla v tom, kto je AA, ale v tom, kto bol jej nepriateľ. Alebo Jonov Sen o tom, ako sám stojí na zdi a bojuje proti ľudom, ktorých miloval, ľudom, ktorý boli jeho bratia, aj keď všetci z nich vždy strážili Zeď alebo ľudí za ňou? (napr Robb) podla mna to znamená iba to že to mu posielal vízie Veľký Iný alebo niekto podobný, aby mu ukázal jeho osud. To Jon zničí Zeď na konci Výchrov Zimi a o tomto by som sa vkľude aj stavil ;)
    Rovnako ako umrie Mel, zapíchnutá Stannisom, aby Svetlonoš bol konečne kompletný.
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Tak Edda si viem predstaviť ako AA skôr :D najväčší pesimista celej séria a nakoniec ako jediný to prežije. Aj keď inteligentný rozhovor s Hodorom by sa vošiel na celú kapitolu, myslím že takého štastného konca sa nedočkám :D
    Král Stannis je buď AA alebo prostriedok k AA, ale verím že to bude pravý král a on ako jediný z kráľov pôjde na konci výchru alebo na začiatku Snu ku zničenej Zdi zachrániť svoj ľud.
    S Jonom u teba nesúhlasím, kedže žiadny človek na Juhu či na Severu by nechcel za pána nemrtvého :D Jeho osud je umrieť v prísahe (možno aj 2x), Bran bude mať rovnako temný a trpký osud ako Theon či Jon, takže preto tieto POV mám najradšej :) ale čo sa týče Dany...Myslím že postačí Mladý Griff aby ju nahradil na tróne, jej osud ako si teraz povedal bude Ašaj a záverečný boj, v ktorom skončí mágia natrvalo (predsa len jej draci sú všetci sami, takže mágia je tak či tak odsúdená k záhube.)
  • upraveno 8. srpna 2012
  • upraveno 8. srpna 2012
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 8. srpna 2012
    myslite si, ze Ramsay vie, ze jeho manzelka neni prava Arya? a spominal to vobec ja i uz nepametam?
  • upraveno 8. srpna 2012
    Edem: Ano, ví to. Podle toho, co si myslí Theon.
  • upraveno 8. srpna 2012
    Napadlo mne , že Martin potřeboval Jona nějak odstranit - třeba do Ducha, aby nemohlo dojít k identifikaci mladé Poolové.....
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. srpna 2012
  • upraveno 8. srpna 2012
    Jarla: I to je možný, ale byla by to amaterská vypravěčská chyba, kterou by IMO Martin neudělal. Přijít o postavu, kterou si piplá tak dlouho, kvůli holce, která není zdaleka tak důležitá. Zajímá mě, jak dlouho chce Martin tu maškarádu Jeyne/Arya hrát. Myslím, že Jeyne umře někdy brzy na Zdi nebo už cestou k ní, aniž by tu její falešnou identitu někdo zpochybnil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.