Pondělí předtím nevím o moc víc něž před těmi dvěma týdny, ale což, nepodělalo se to beze mne v práci za 14 dní, tak to jednu useknutou směnu taky přežije... Tak tam budu na 16:00 a hotovo.
Musím se hrozně moc omluvit, ale bohužel jsem odpolední směnu kterou jsem měla mít v době dovolené vyfasovala teď. Bohužel měnit nemohu, neb lidé jsou na dovolených a stavy operátorů jsou mrzké. Tak snad příště. :-(
No tak snad i tak nás tedy bude dost. Sledoval jsem tu organiaci zpovzdálí, tak jsem z toho nesvůj, nevim kdo má dorazit, kdo donese hru... tak snad se tam tedy nějak sejdeme :-)
Vy jste se ani nepřihlásili o tu odměnu! :-) No, stejně byste měli smůlu, protože jsem sice upekla Sansiny citronové koláčky (podle receptu Inn at the crossroads), ale vůbec, vůbec se nevyvedly... :D Nechtěla jsem vás hned napoprvé otrávit. Tak snad příště, a lépe, podle nějakého osvědčeného receptu.
Ahojte, kamarad si poridil deskovou hru agot a celkem nas to zaujalo, poradate nekde nejake srazy i pro zacatecniky nebo je vase komunita striktne uzavrena pro "profesionalni" hrace? Radi bychom se podivali jak se skladaji deckbuildy a posunuli nase dovednosti trochu dal. Kdyby nekdo chtel zkusit hrat snami, budeme jen radi. :) A omlouvam se pokud pisu offtopic, jsem v praci a nemam moc cas to zde procitat...jen zkousim stesti :)
Nekde tu kdysi Lubos psal o pravidlech, jak hru omezit pro pet hracu a vybalancovat ji. Nemohu to tu jiz najit, nepamatuje se nekde jeste, kde to bylo?
A btw. nechce si jeste nekdo zahhrat? Mam i rozsireni Dance with Dragons.:-)
Jsem na tom podobně. Rád bych, ale v listopadu musim dokopat do finále diplomku. A ještě do toho spustit nový IF apod. Dřív jak v prosinci se nikam kloudně asi nedostanu... ale třeba mě přesvědčíte :-)
No je to rozhodne celé zaujímavé, len mi prídu rody bez flotíl aj napriek dobrým rodovým kartám mierne odsúdené do záhuby. Ale možno je to len zdanie :)
To je fakt pěkný a zaráží mě, že mě to zcela minulo, ale asi neni divu, když je to teda asi fan rozšíření. Zappere a spol., nemáte chuť urobit nějakou českou variantu? :-)
Komentáře
btw mám zobrať house karty zo starej edície so sebou?
Tak snad příště, a lépe, podle nějakého osvědčeného receptu.
A btw. nechce si jeste nekdo zahhrat? Mam i rozsireni Dance with Dragons.:-)