-_- Márna snaha... :D Nie, ľahnem si a predstavujem si, ako by som asi spravil Mein kampf 2 :D Nie, teraz vážne... Predstavujem si svet, kde nie je Slovenská republika, ale Slovenská plégia, je vyhlásená plegarichia, máme protektálnu légiu, ja som jej patrón, mám ľudí, ktorí má chápu, chodia mi maily od ľudí, čo si myslia o tejto novele a tejto novele a ako by si predstavovali fungovanie štátu a ja rozhodujem podľa toho, čo sa páči väčšine.... A tak.. Prosto šialený sen o zemi, kde sú ľudia šťastní a ktorý sa nikdy nikdy nikdy nestane...
Prečo práve Sansa keď je tu množstvo iných možností ako taká Cersei... No, nechcem znieť na svoj vek úchylne, ale Cersei je síce krava, ale za to podľa maľby na obálke Hostiny aj dosť sexy -_- Ak si chcel toto počuť a nech teraz vyzerám ako idiot...
:-)) No tak ne rovnou Sansa...jen neznám tvůj přesný vkus :-)) Takže nějaká jiná krasotinka bez oděvu :-D Neuvěřím ani za milion let, že věnuješ více času představám chiliastického Slovenska či čeho takého než nahulénám!
Já se musím smát. Kdybychom vztah k Bohu hodnotily podle toho, kolik mu kdo věnuje myšlenek, času a slov, tak jednoznačně nejsilnější vztah k němu má paní Jarla a pan Flanker. Říká se, že vztah je definitivně mrtvý, když v něm převládne lhostejnost. U těch dvou výše zmíněných to rozhodně nehrozí. Ti žijou pro Boha a pro cikány:-)))
Komentáře
Nie, ľahnem si a predstavujem si, ako by som asi spravil Mein kampf 2 :D
Nie, teraz vážne... Predstavujem si svet, kde nie je Slovenská republika, ale Slovenská plégia, je vyhlásená plegarichia, máme protektálnu légiu, ja som jej patrón, mám ľudí, ktorí má chápu, chodia mi maily od ľudí, čo si myslia o tejto novele a tejto novele a ako by si predstavovali fungovanie štátu a ja rozhodujem podľa toho, čo sa páči väčšine.... A tak.. Prosto šialený sen o zemi, kde sú ľudia šťastní a ktorý sa nikdy nikdy nikdy nestane...
Neuvěřím ani za milion let, že věnuješ více času představám chiliastického Slovenska či čeho takého než nahulénám!
Ale nie vždy :D
Ale podezíráš mne neprávem :)