Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
16061636566394

Komentáře

• upraveno 25. července 2012
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 25. července 2012
    Kdo jsi bez miny, hoď kamenem ,)
    Ne, ale zato Obchod na korze. :-)
    upraveno 26. července 2012
  • upraveno 26. července 2012
  • upraveno 26. července 2012
    Narážky na záporáka jsem taky zaznamenal. To je podle mě hlavně tím, že se lidi neoprostí od Jokera. A to je ještě zkreslené smrtí Ledgera, která hodně pomohla jak filmu, tak vnímání toho hereckého výkonu. Několik kamarádek na ten film tenkrát šlo jenom kvůli tomu, jinak je nějaký Batman nezajímal. Já jsem s Banem spokojený. Na to, že mu není vidět do tváře z něj a z jeho projevu šel strach, což je samozřejmě podpořené jeho fyzickou konstitucí, kde se mu vizuálně nevyrovnal ani Batman v kostýmu. Co si tak pročítám recenze a komentáře na netu, tak lidi moc neberou v potaz Bruce/Batmana. Přitom film se hodně zaměřoval hlavně na něj, to vyčerpání a zlomenost zahrál Bale výborně. To beru opět jako důsledek TDK, kde byl Bale v pozadí a excelovali Eckhart, Oldman a Ledger.
    Pokud bych měl hodnotit konkrétně, tak bych to kvalitativně zařadil mezi BB a TDK. Už se těším až si pustím všechny tři filmy jako maraton.

Jinak ten hlas mi přišel jiný než v traileru, ale Nolan celkem rezolutně prohlašoval, že nic měnit nehodlá. Možná trochu ztlumili okolní zvuky, v prologu určitě. Malíček se snad spoilerovat nemusí, prolog je venku už přes půl roku. Potěšilo to, hlavně jeho konec :)))
    Jo četl jsem, že i amíci mají problém Baneovi porozumět. Malíčka jsem nechtěl spoilerovat, protože já sám jsem nevěděl, že tam hraje (takže spíš pro jistotu). Trailer jsem viděl jen jeden už dříve a stejně jsem si z něj nic moc nepomatoval.
  • upraveno 27. července 2012
    Si říkám, že Malíček v Batmanovi trénuje na 6/7 knihu ASOIF :D
  • upraveno 29. července 2012
    v USA ma dark knight rises PG-13, co v kine robilo 6-rocne dieta?
    Hildegarda: Asi jako když 14letej kluk někoho zastřelí, údajně "protože to viděl ve střílečce". Samozřejmě je špatná ta střílečka, i když je až od 16-18 let...

edit: I když taky jsem svůj první "horor" viděla už někdy v osmi. Osobně bych byla hrdá, kdybych viděla nějaký kultovní film v tak nízkém věku a na počátku vzniku onoho kultovního filmu :D (a Nolanova série bude kultovní).
    Na ten trailer jsem koukal včera a říkal jsem si, že fanynky Kita si ten film asi hodně užijou... :)))
    Kdyby jen 6tileté dítě. Mezi zraněnými byl i několikaměsíční kojenec.
    -

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. července 2012
    Tak ta střelba se odehrála v předsálí kina, ne? Mohli třeba jít na jiný film.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já viděl Conana ve 12, i když byl až od 15. Ségra mě šikovně prostrčila davem abych ušel zraku slídivých uvaděček (tenkrát na začátku 90. let se na to ještě u nás dbalo).
    Nevado, žila jsem v přesvědčení, že chodil v uličce mezi sedadly a střílel. A ta premiera byla o půlnoci.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A jo. Já si pamatovala předsálí. Nevím proč, asi nějaká počáteční chybná informace.
    brbr: To v zásadě nevylučuje, že neposlal pár ran i na chodbu. Nicméně ano, je to blbost tahat malý dítě v tuhle hodinu kamkoliv. na druhou stranu nejsou v tom amíci sami, kdysi jsem ještě za studijní brigády coby sekuriťák v sámošce vyslechnul hovor pár prodavačejk, jedna vyprávěla, jak dřív pracovala v nějakým to hypermarketu na okraji Prahy, co je otevřenej 24h denně, a bylo běžný, že tam klidně ve dvě v noci chodily rodiny s dětma i kočárkama...
    Asi bude vážně konec světa :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.