TDKR je zvláštny film. veľmi rozvláčny, neustále sa nadychujúci k niečomu. paradoxne zároveň asi najkomiksovejší z trojice a s najmenej charizmatickým zloduchom, čo je problém. nemožno očakávať opakovanie TDK, to bol vrchol, ale zakončenie je to vcelku dôstojné.
Chmur: Spojené státy maj přes 300 milionů obyvatel. To znamená, že tam žije hodně kreténů. Kreténů, co maj snadnej přístup ke zbraním, protože já jsem sakra Američan a mám právo vlastnit zbraň, kterou můžu zabít tucet lidí během pár vteřin. Protože co kdyby se ke mě náhodou vloupal tucet zlodějů najednou a já jsem musela bránit svůj majetek. Stačí tahle odpověď? ;)
V tom filmu God bless America maník zabije diváky v kině, protože se baví a telefonují. ;-) Jediné přeživší poděkují, že se chovala slušně. Ale nebylo plné kino a neměli collateral damage. :-)
Vždycky, když je nějaký masakr, tak se volá po zákazu zbraní. Takovým náklaďákem se dá taky udělat slušná paseka.
Komentáře
jinak pokud jde o film, tak jsem četl celkem chválu a trilogie je podle většiny skvěle zakončena. Jen škoda, že jsem si omylem vyspoiloval konec...
nemožno očakávať opakovanie TDK, to bol vrchol, ale zakončenie je to vcelku dôstojné.
No jinak u Temného rytíře mnozí píšou, že je tam nejméně charismatický záporák. Na mě to tak z trailerů nepůsobilo.
A pšššt o Batmanovi, nečetla jsem ani komentáře na csfd.
Vždycky, když je nějaký masakr, tak se volá po zákazu zbraní. Takovým náklaďákem se dá taky udělat slušná paseka.