A čo meteorológia Eddarda Starka, tá sa ako priemysel neberie? Noviny o druhej Varysa, Knižná edícia rozprávok od Starej ch;uvy? :D Nedáme tomu samostatný topič?
Protože bratřík je na mne hodný a taky mi dává dobrá doporučení. Třeba: a hlavne se nikdy, opakuji NIKDY, za zadnou cenu i pod pohruzku smrti nedivej na Wrath ot the Titans ... protoze te trefi slak :) ale nezapomen ... NIKDYYYYY!!!! ... :)
Hmmmmm :( Koukám, že bohůmžel :( Někdy mám takovou škodolibou radost třeba z toho, že nikdy nebude nová verse "Jih proti severu", protože to je téma politicky nekorektní, a tak nemohou prznit nostalgicky půvabný film. Dnes by hrál Retha Buttlera černoušek.....
(dokonce přepisují Toma Sawyera, protože je nekorektní tak jako u nás přepsali Honzíkovu cestu, aby tam nebylo "družstevní vajíčko"....)
Pche - myslím, že největší problém mají katolíci s bílým jezusem, marií, panbíčkem a vůbec všema svatýma, kam až oko dohlédne :-ppp Děsný rasismus a mělo by se to řešit!
Komentáře
a hlavne se nikdy, opakuji NIKDY, za zadnou cenu i pod pohruzku smrti nedivej na Wrath ot the Titans ... protoze te trefi slak :)
ale nezapomen ... NIKDYYYYY!!!! ... :)
Někdy mám takovou škodolibou radost třeba z toho, že nikdy nebude nová verse "Jih proti severu", protože to je téma politicky nekorektní, a tak nemohou prznit nostalgicky půvabný film. Dnes by hrál Retha Buttlera černoušek.....
(dokonce přepisují Toma Sawyera, protože je nekorektní tak jako u nás přepsali Honzíkovu cestu, aby tam nebylo "družstevní vajíčko"....)