Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1596062646569

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. července 2012
  • upraveno 9. července 2012
    Nikdy som serial nevidel.. a tieto obrazky mizničili predstavy o Sandorowy Lanisterovic klanu a Stanisovy
    Gardien: Jiní by tě přesvědčovali o opaku, ale přicházíš o hodně. Rozhodně to alespoň skus, a uvidíš, jestli se ti bude líbit. :)
    :-(
    Clive Mantle (Greatjon Umber) se nevrátí ani do třetí série, což mě teda vážně mrzí (potvrdil to jeho agent). Takže buď ho přeobsadí, nebo úplně vyškrtnou...
    chjo
    Ale no tak Velký Jon je pro seriál naprosto bezvýznamná postava, která děj neposouvá dál ;-) Zůstává Ros a to je hlavní!
    "Briemie" bylo asi myšleno jako Brienne + Jaime ve třetí sérii... taky se na to dost těším. Nikolaj Coster-Waldau doteď jako Jaime exceloval a Brienne je taky herecky v pořádku, takže mám takový pocit, že to bude moje oblíbená dějová linka příští rok :-)
    Ja chcem vedieť ako urobia tu herečku čo hra Brienne "škaredou"
    Neudělají - pro seriál je lepší, když jsou herci hezčí :-) To platí povšechně pro všechny. Líp se to prodává masám. Na charakteru nezáleží - hlavně že má půvabný obličejík.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Teda že by měla představitelka Brienne půvabný obličej bys e dalo s úspěchem pochybovat. Podle knížky má mít aspoň hjezký oči :)
    Hezké oči, lochnu mezi předními zuby a řídké vlasy....
    Velke Ruky obrovske nohy... Ona je polo hobit!
    Mně přijde Brienne i v seriálu dost ošklivá...dokonce předčila i mé divoké představy
    Brienne může být ještě škaredější a nemotornější? :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jaká Jeyne? Jo aha, ty myslíš Talisu? :-D Mně osobně se nelíbí, ale asi tomu nerozumím...
    Jo jo, Talisa... Mám prostě rád tyhle jižní typy, i když tedy trošku baculatější :-). V seriálu jí to sluší víc než na té zdejší fotce...
    Mě osobně taky Chaplinka přijde hezká. Nemám problém s ní, spíš s tím, že její postava je jenom neoriginální tropa "silná ženská".
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. července 2012
  • upraveno 10. července 2012
    Katy: Na Ramsayho je poněkud... pohledný. Ale žádnýho dobráka podle všeho hrát nebude.
    Edmure?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.