Tak Duchampa bych nepoznala ani za milion let :-D Stejně tak jsem marně hledala Li POa nebo Čankejšeka a ejhle - jsou tam....naprosto nečekaně...a ten maník s občerstvením je Marie Curie - to mne pokouzli :-D Inu autor holt není tak dorbý malíř...některé zkrátka ne a ne vystihnout.
A Ramesse bez faraónského vousu je trapas :-p
A ten anglický přepis čínštiny...to je prakticky k nepoznání :-D Huh !
Tak on je to Homér....inu jako na občance :-D:-D:-D
Ale velký Kim tam není.... A kdo je Korčagin ? Jo už jsme si našla a přesto jsem o něm v životě neslyšela....tolik ruských osobností a oni tam dají někoho takového ?
Kriso - tak tak :-)) Pravá a levá vlastní vs. obrazu :-D Mi se fakt furt nezdálo, že by ten žluťák byl Gates :-D Ale když jste na tom trvali, tak jsem ho napsala :-D A jako pitomec jsem se vůbec nepodívala na druhou stranu :(
Jo je to Nietzsche, ale v klobouku je otec atomovky....přitom toho jsem hledala, ale nenašla a tenhle obrázek mne nenapadnul ...:( Rozluštění už sem kluci hodili :-)
Komentáře
Inu autor holt není tak dorbý malíř...některé zkrátka ne a ne vystihnout.
A Ramesse bez faraónského vousu je trapas :-p
A ten anglický přepis čínštiny...to je prakticky k nepoznání :-D Huh !
Tak on je to Homér....inu jako na občance :-D :-D :-D
edit: všichni tři jsou v obrazu
A kdo je Korčagin ? Jo už jsme si našla a přesto jsem o něm v životě neslyšela....tolik ruských osobností a oni tam dají někoho takového ?
http://www.eurogamer.cz/articles/2012-07-05-hrady-a-zamky-z-hry-o-trny-postavene-v-minecraftu
Rozluštění už sem kluci hodili :-)