Jaqen: U druhý série jsem měla problém hlavně s pokřivováním některých postav - Cersei, Catelyn, Robb. Krácení mě tolik neirituje, děje se u všechn adaptací a audivizuální jazyk je prostě něco úplně jinýho. Čímž neříkám, že scénáristi si nemohli poradit i líp.
Myslim, že GRRM už nás s tim odhalenm rodičů Jona napíná docela dlouho, tak začínam mít obavy, že je to synek obyčejný pradleny :(. Nejpravděpodobnější scénáře se u mistra snad nikdy nevyplní a tady už nás indiciema zasobuje celou serii. Spíš mi přijde pravděpodobný, že budu stát v čele armády jiných..
Když jsou Reedovi (Ať už jsou jimi kdokoliv -viz, eng fora) za zdí, tak budou hodně špatně vysvětlovat Jonovi How i met your mother :D.
Nemůžu si vzpomenout koho poslal the King in the North Robb Stark za Jonem, aby z něho udělal Starka...
GRRM v jednom rozhovoru pro MTV říkal, že Howland Reed se v knížkách objeví, jen ještě neví, jestli ve Vichrech nebo ve Snu. A už dávno někde slíbil, že Jon se totožnost matky dozví, takže toho bych se nebála. Synem pradleny určitě nebude, to by mu Ned neměl důvod zamlčovat po 14 let.
Kdyby ta pradlena nebyla třeba septa Mordane, která by podle jedné teorie mohla být samotná Ashara Dayne, což už je trošku překombinované a navíc nemá ani septa slavné oči barvy violet.
Jestli se Jon doví, kdo je jeho mama, tak pravděpodobně bude další vzkříšení :(...
Komentáře
Lord Gepeto Illar: no, já nerad vím věci dopředu, než se je dozvím oficiálně (takže z knihy) :D
“But not of the Kingsguard,” Ser Gerold pointed out.
:)
Nezmiňoval někdo v Písni, že s králem by měl vždycky být minimálně jeden rytíř KG? Nevím, jestli si to pamatuju dobře...
Když jsou Reedovi (Ať už jsou jimi kdokoliv -viz, eng fora) za zdí, tak budou hodně špatně vysvětlovat Jonovi How i met your mother :D.
Nemůžu si vzpomenout koho poslal the King in the North Robb Stark za Jonem, aby z něho udělal Starka...
GRRM v jednom rozhovoru pro MTV říkal, že Howland Reed se v knížkách objeví, jen ještě neví, jestli ve Vichrech nebo ve Snu. A už dávno někde slíbil, že Jon se totožnost matky dozví, takže toho bych se nebála.
Synem pradleny určitě nebude, to by mu Ned neměl důvod zamlčovat po 14 let.
Jestli se Jon doví, kdo je jeho mama, tak pravděpodobně bude další vzkříšení :(...