Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
15455575960368

Komentáře

• upraveno 4. července 2012
    To teda je :-)) a je mi sympatická Davosova siluetka :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. července 2012
    Nechápu, proč mají někteří autoři těchto videí potřebu ten obraz celý v******t nějakými barevnými filtry.
    MU: Nádhera, z deviantu ?
    Monty - ty barvy jsem našla na netu a vyrobila tuhle vzornici ve fotošopu - to není obrázek, jen čtyři čtverečky vedle sebe a každý je vybarvený barvou nabranou kapátkem - jen jsem chtěla ukázat tyto čtyři barvy, co mi dělají špatně a navíc jsou nyní hrozně populární....už několik let mám dojem, že oblečení se dělá výhradně v těchto barvách - obzvláště v té první magentě....projdu Vaňkovkou a je mi šoufl pokud se rozhlížím. To že fialovou, modrou a bílou nesnáším bych do toho asi nezatahovala. Princip oka a očních vad taky znám. Spíš jsem měla dojem, že mají něco společného právě v míchání ať už na počítači nebo všeobecně, což je tvá specializace. Proti růžové barvě nic nemám - akorát ji nenosím, ale tahle je jiná - agresivní a točí se mi z ní hlava a jakoby se mi rozpíjela do prostoru. Když jsem se náhodou zeptala doktora, tak na mne hleděl jak zjara. Proto nevím, jestli to dělá i někomu jinému. Čím se zkrátka spíná ten pocit fyzické nevolnosti a mdla.
    Co si pamatuji ze školy. Tak purpurová je hnusná více lidem. Jedem můj spolužák ji přímo nesnášel. Čím to je nevím. Ale každý vnímá barvy jinak.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Samotná purpurová je na prd. Ale když se dobře zkombinuje s jinými barvami...
    Já jsem asi psychicky labilní, ale fialová mi ani moc nevadí... dokonce mám i pár triček v té barvě (i když to nevypadá dobře, protože jsem bledule). A ty další tři barvy, co jsi sem dala, Jarlo, se mi dokonce líbí... :-D
    Líbit se ti může, to jó. Ale purpurová v tobě asi neevokuje pocit štěstí, naděje, sluníčka, bohatství a podobně.
    Na to jsou barevnostní testy. Ukazují ti různá slova a ty k nim přiřazuješ barvy podle pocitů.
    Třeba toto: http://www.cymbolism.com/ (i když tenhle test sice slouží trochu k něčemu jinému, je to ale dost podobné) V pravém sloupci je slovo a k němu přiřadíte barvu. Pak se vám dole zobrazují výsledky, kolik lidí pro kterou barvu hlasovalo.
    Jednou jsme takhle dělali psychotesty na barvičky ve škole, a ti frajeři podle toho poznali, naprosto přesně, kteří tři studenti hekly stránky Telefonica O2.

Griff: Mno to není zrovna ideální příklad. Když jsem ten wallpaper dělal. Byl jsem z toho docela zničený. Růžová je docela dominantní barva.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Purpurová je fialová. Co to má společného s růžovou? Jasně, jsou to "příbuzné" barvy. Ale proč o purpurové mluvíte jako o růžové?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Purpurová je růžovofialová. Na fialovou moc hnusná, na růžovou moc hezká.
  • upraveno 5. července 2012
    Nevím jestli je to s tím vnímáním barev tak pandémonické :-)) Proto tomu nepřikládám význam. Modrá je studený stres a děs z nemocnice - obávám se, že to se v těch psychotestech nezjistí :-D Fialová je náboženství a bílá je smrt a nicota.....jedno ve mně budí hrůzu a pocit ohoržení a druhé bezmoc.
    Jenže to už je nastaveno různě nejspíše u každého.
    Pocit zajištěnosti a spokojenosti ve mně probouzí hnědá (dřevo a čokoláda).

Fialová a purpurová je nyní ohromně populární mezi všemi upírofily :-)) Emo a goth :-)

A propos - do té poznávačky se nikdo nepustí ? Myslela jsem, že si tu doplním ty, které nemohu poznat :-))
    Tak já začnu, můžete se přidat a pokračovat. Když řekneme každý jednoho, nakonec není boha, že bychom to nedali dohromady. :-)
    Vlevo dole smutně kouká Charlie Chaplin. Věčný tulák. Kdysi jsem četl jeho životopis. Zvláštní člověk.
    Vedle Chaplina sedí David Attenborough, ale toho dalšího žlutého mladíka třeba nepoznávám :-))

(ne nemám k tomu rozluštění:( navíc je jasně vidět, že to vzniklo v americe a proto tam zjevně chybí velké postavy evropských dějin a nenajdeme ani ty politicky nekorektní jako je třeba Darwin....z našinců tam najdeme leda tak rodáka z Příbora :-)) )
    Kousek napravo od něj (sedí před stolem) je nejspíš Vladimir Putin
    Jo Putin s Tysonem na zemi, pod stolem čučí na malou Shirley pedofil Carrol a Dostojevskij hraje na harmoniku Alebertovi....já dumám nad tím doktorem na začátku co stojí v popředí. Není to Fleming :(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. července 2012
    Já bych řekla, že vedle Chaplina sedí Henry Ford. A vedle něho to bude Mao Ce-tung.
    Mao je spíš u toho stolu veprostřed, jedině že by tam byl dvakrát
    Velký Mao sedí u prostředního kulatého stolu s doutníkem - ten to není. A Kim Ir Sen sedí ob jednoho nad Putinem. Jinak se v těch žlutých dost ztrácím :( Ale ten vedle Chaplina je to podle ksichtu, oblečení, věčně padající lokny i posezu Attenborough. Ford je hubenější a chodil v obleku tmavším místo tropickém.....ale vidíš - Forda by tam možná stálo zato pohledat.....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.