Na Twitteru Winter is coming kolují drby, že Sarah Bolger a Mackenzie Crook byli spatřeni v Belfastu a mooožná teda prý byli obsazeni. Koho tipujete? Já Meeru a Hoata. (Ale jak píšu, jsou to jen drby, nic zatím potvrzeno nebylo)
Na té první fotce má správně usměvavé oči. Bryndena jsem si představovala trochu štíhlejšího v obličeji, ale ještě uvidíme, co s ním udělá kostým a maskéři. :)
Luwin tam nebyl zase až tak málo (a jeho scény s Theonem byly celkem důležité). Jory to tak měl i v knize (a stejně tak mě jeho konec nasral jako v knize) :) Bryndena už bych na jejich místě nechala být - pokud nemá být ještě důležitý v dalších knihách. A raději bych představila Edmura už ve druhé sérii. Třeba i jen slovně - několik zmínek o něm jako bratrovi Catelyn, strýci Robba, jak bojuje proti Lannisterům a tak.
Komentáře
Předpokládám, že v dějovej lince s Catelyn a Robbem se bude řešit hlavně Řekotočí, takže snad Brynden nebude jenom zbytečná figurka.
Bryndena už bych na jejich místě nechala být - pokud nemá být ještě důležitý v dalších knihách. A raději bych představila Edmura už ve druhé sérii. Třeba i jen slovně - několik zmínek o něm jako bratrovi Catelyn, strýci Robba, jak bojuje proti Lannisterům a tak.
a Missandei, hmm hmm, samozřejmě postaršená, ale pěkná :-)