No u Berricka byl hlavně problém že kvůli pár nehezkým úmrtím (dýka skrz oko) měl fyzicky poškozený mozek což mu ničilo například paměť. U Jona by takový problém nastat neměl. A u UnCat? No ta byla střelená už zaživa natož posmrtně.
Přesto Zombie jsou ti za zdí, oživení otroci Jiných, kteří nemají vlastní vůli a jen poslouchají příkazy Jiného. Ty co oživí Chlor jsou furt lidi s vlastní vůli. Teď vůbec nevím ke komu bych je ve fantasy přirovnal, možná k Rytířum Smrti z Warcraftu ale to je taky něco jiné ale v zásadě to samo.
ledaže by mu melisandra dala ten polibek ještě jakoby než přímozemře.. to by pak bylozachváno všeckoa de facto by ho neoživovala..... to jo to bych brala....
No, Jon ale dostal nôž do chrbta, nie do pľúc. Práveže keď si to tak zrekapitulujem, tak mu nemuseli poškodiť žiadne orgány a mohlo ísť o bezvedomie. Čiže je šanca, že by prežil. Ale bol by nefunkčný zrjeme polovicu Víchrov(asi ako Lancel v Búrke).
Já si třeba v 15 při blbnutí zarazila cca dva cm do těla hřebík trčící ze zdi, shodou okolností kousek od páteře... nepřeju zažít, ne neomdlela jsem ale málem...... takže taková kudla do zad.. kort blízko páteře... brr........ ono taková anestezie při porodu je taky maso... nerodit tak jsem tam s sebou flákla taky :-) (ta obr jehla do zad hnus) takže asi tak :-) i když nejspíš nás martin stejně všecky převeze a bude se nám chechtat :-)
Gepeto: Nechci se hádat, ale nějaká nakládačka při cičném boji či šíp v noze je poněkud menší zranění než 3x kudlou do zad! Ono omdlení docela dost pomáhá i ztráta krve, k čemuž (předpokládám) po pobodání dochází.
:) no ktovie koľko bude smiechu. sme na hrane troch veľkých bitiek Zimohrad, Storms End, Meereen. predpokladám, že jedna z nich dopadne trochu inak (SE - smrť aegona?). uvidíme, tešíme :)
Komentáře
i když nejspíš nás martin stejně všecky převeze a bude se nám chechtat :-)