Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1356735

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. dubna 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. dubna 2012
  • upraveno 11. dubna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. dubna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. dubna 2012
  • upraveno 12. dubna 2012
    upraveno 12. dubna 2012
    fíha, nechcete si pro to vytvořit spoiler diskuzi? Dělá se to přes odkaz http://icefire.cz/forum nahoře a na začátek názvu dejte [Spoiler]. Díky, tohle se nedá číst.
    upraveno 12. dubna 2012
    Pardón... :/ Som zahanbený
  • upraveno 28. května 2012
    Jasně no,ale když o tom tak popřemýšlíš,tak co kurde Martina vedlo tohle postavám udělat.A zrovna těm dobrejm.
  • upraveno 5. června 2012
    Benioff a Weiss se upsali HBO a Hře o trůny nejen na třetí, ale i na čtvrtou řadu:

http://insidetv.ew.com/2012/06/03/jason-momoa-thrones-finale/

V článku teda rovnou říkaj, že to samozřejmě neznamená, že se se čtvrtou řadou se automaticky počítá, ale rozhodně je to dobrý znamení. Navíc - v průměru každou epizodu vidělo deset milionů diváků a Hra o trůny je tak třetí nejpopulárnější seriálu, do kterýho se kdy HBO pustila.
    jj, kontrakty producentů prý bývají dvouleté.
    teď ještě aby Benioff a Weiss nechali Martina psát Vichry zimy
    no vlastne bude celá búrka. už dávnejšie prízvukovali, že do jednej sezóny to nezmestia. aj keď celá Búrka bude tiež neprensé pomenovie, lebo niektoré dejové línie budú asi viac presahovať.
  • upraveno 12. června 2012
    Tak bohužel Alan Taylor se asi pro třetí sérii nevrátí :-( Dvě finálové epky bude režírovat David Nutter.
    Zrovna to čtu na WiC... škoda. :( Snad se vrátí alespoň Alik Sakharov.
    nutter nebyl špatnej, to spíš petrarca byl slabota
  • upraveno 25. června 2012
    Podle WIC začne natáčení třetí řady 9. července. Takže buď se jim podařilo obsazení nových tváří v seriálu opravdu dobře utajit, nebo se na nás začnou jména herců co nevidět hrnout...
    jé, tak to jsem měla dneska prorocký sen. Kit H. mi zrovna v hospodě líčil, jak chce jet na nějaký skautský tábor (haha, skautík od pohledu), ale nemůže, protože za týden začíná točit na Islandu. hm, ještě by se mohl vyplnit ten druhýsen o tom, že jsem v Háji našla pár raně středověkých hrobů :-)
    Tsss, mně se dneska zdálo, že kousek za statkem, kde se narodila moje máma, je Zeď a zima se blíží... nebyl to nic moc příjemný sen. Všude se rojili černí bratři, všichni se báli mrtvoláků. Ale lítala jsem, to bylo hezké
    Sny jsou vubec zajimava věc, mě se zdalo že se cajdám po říčních krajinách se Sandorem, ani nevím kde jsem se naučil tak šermovat :D Někoho jsme hledali ale nikdo jsme ho nenašli... spálenej pes by už trošku naštvanej.
    Já tak před půl rokem naháněla Ducha u nás u sjezdu na dálnici. :D Hrozně rychle se mi ztratil a pak už jsem ho nenašla. (A určitě ho nic nepřejelo- dálnice byla úplně prázdná a po silnicích skoro nic nejezdilo.) A na začátku tam chvilku byl i Jon ("můj", ne seriálový). :)
    upraveno 26. června 2012
  • upraveno 26. června 2012
    Divný, že se člověku málokdy zdá, že někde v pohodě kalí s Tyrionem nebo se muchluje s Jonem/Rheagarem/Bronnem (nehodící se škrtni).

Furt nás ve snech něco ohrožuje, útočí na nás...
  • upraveno 26. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.