Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1545557596069

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. června 2012
    Perlman probůh ne. Vždyť se tam vůbec nehodí. Ani postavou, natož obličejem.

Jeho popularitu jsem dodnes nepochopila.

Brynden je jasný Sam Elliott nebo Tom Skerritt nebo Kris Kristofferson nebo někdo jejich typu.
  • upraveno 26. června 2012
    Kolikokoli: Edmure? To by šlo.
    upraveno 26. června 2012
    Ono to nebylo ani tak na Tebe, jako na předcházející diskuzi. Kde od schopných herců přešli k tvrzení, že v LotRovi byly obsazené hvězdy :)

Mimochodem - Edmura ať si zahraje Benioff. Rodová barva vlasů stejně neodpovídá ani u Catelyn a Lysy ;)
    GRRM by si mohl taky střihnout nějakou cameo roli. Třeba Jiného, když Kraster už je zadaný. :-)
    Ben Nevis: GRRM leda nějakého trolla, to mu jde :D.
    upraveno 26. června 2012
    Mace Tyrella (předpokládám, že ten na scéně moc nebude). Nebo Děvkozhoubu Umbera, pokud se do seriálu pak propracuje :))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. června 2012
    Jako GRRM by byl jasnej Robert :D Když jsem tam viděl Hrabětu tak tenhle je taky tam :D
    Mně by seděl spíš na Illyria :D
    Když se teď dívám na Teorii velkého třesku, tak pokud by dobře nalíčili Jima Parsonse (Sheldon), tak bych mu Ramsaye vklidu uvěřil. Navíc má i modré oči .-)

upraveno 26. června 2012
    Jasně a leonard bude hrát smradocha :D
    upraveno 26. června 2012
    Hlavně aby tam pak nebyla i Penny (i třeba jako Penny). Chápu, že pohled na ni může být příjemný, ale výraz ala nakrklá Agáta H. mi stačí v TBBT :)
    upraveno 26. června 2012
    Hlavně aby tam pak nebyla i Penny (i třeba jako Penny). Chápu, že pohled na ni může být příjemný, ale výraz ala nakrklá Agáta H. mi stačí v TBBT :)
    To chce dlouhé mastné vlasy, trocha líčidel, a máte tady sadistického úchyla první kategorie :-)
    upraveno 26. června 2012
    Mi musíte kazit každou radost :-D Já si dokážu představit, že by se Parsons dokázal i překonat, aby se zbavil škatulky Sheldona. Navíc by to byl dobrý šok podporující sledovanost ;-)
    Ani jeden. Ale jeden s genialnima ocima pro Ramsaye už tady padnul. Ted ho ještě vyhrabat. Tady je stran víc než v knihovně citadely.
    Nejlepší kandidát tu už někde byl. Pořád si nepamatuji, jak se mu nadává- nemožné jméno, Irčan, tuším. Strašidelně bledé, chladné oči. Moc se mi "líbil". :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.