Povídka č. 8

upraveno 25. října 2012 v Povídky
2»

Komentáře

• upraveno 22. června 2012
    Každopádně už nemám strach ze smrti GRRM. Může odejít pokojně, kdy chce, o jeho dílo bude postaráno. :-)
  • upraveno 23. června 2012
    Nářez, musela jsem si to přečíst dvakrát (bylo pozdě večer, né že bych byla tak tupá... ehm).
    Možná bych se do povídky mohla i trošku víc vcítit, kdyby byla malinko delší.
    (Jo a mínusové body za mrtvého Brana. Jsem protiva, já vím, ale toho kluka chci naživu.)
  • JayJay
    upraveno 25. června 2012
  • upraveno 26. června 2012
    Počkejte si na Vychry Zimy, přece tu Martinovi nemůžu přespoilovat celou knížku ;))

Né, teď vážně... cílem povídky bylo co nejvíc se přiblížit Martinovi stylu psaní a vytvořit něco, co by mohlo vypadat jako skutečná část z Vychrů.... myslim že i podle reakcí se to celkem povedlo ;)) hlavně tim koncem koukam... víc otázek by nám nepřipravil ani Martin :D... až mě zarazilo, že je to tak k nepochopení... chudák Martin, ten jestli čte ty naše teorie tak si musí trhat vlasy :D ... hlavně ta teorie s Velkym Jiným mě dostala :D .... Být GRRM nechal bych vás diskutovat až do vydání sedmičky ;)) ... GRRM nejsem a žádná sedmička nevýjde, so (ikdyž to nemá s původem Jona Sněha nic společnýho)...

nápad byl takovej, že Mellisandra posedlá svym AA zmanipulovala Jona, aby vytvořil Světlonoš (jak... na to by musela bejt jiná kapitola, to sem zkrátka neřešil ;))) Jon se dozvěděl co Mellisandra chtěla tak konal... na druhou stranu jak už podotknul flanker.27, ta tvorba měla určité trhliny, navíc "Oceli, chladné jako zimní vítr" .. kua já myslel že Světlonoš musí být vařící, tak to každýmu dojde ;)) no, to je jedno... hořkosladký jako od Martina, nebo ne?

heavy_head: Ten kdo nečetl některé knížky.. nemůže vědět co je moje fantazie a co vychází z oněch knih...

btw. co máte proti pachu krve?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.