Povídka č. 14

upraveno 25. října 2012 v Povídky

Komentáře

• upraveno 19. června 2012
    Toto je drsná povídka.
    Arthur Danye vylíčený jako "complete badass" je zajímavým osvěžením. Useknutá noha a utrhané končetiny pak působí už jen jako příjemný bonus. :-)
    Tahle povídka je jiná, než jakou bychom čekali a šokujícím způsobem boří naše obvyklé zaběhnuté představy. Alespoň tu moji. V tom je její síla.
    Toto je drsná povídka.
    Arthur Dayne vylíčený jako "complete badass" je zajímavým osvěžením. Useknutá noha a utrhané končetiny pak působí už jen jako příjemný bonus. :-)
    Tahle povídka je jiná, než jakou bychom čekali a šokujícím způsobem boří naše obvyklé zaběhnuté představy. Alespoň tu moji. V tom je její síla.
    Toho prvního příspěvku si nevšímejte, to promluvila moje temná stránka. ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. června 2012
    Zvláštní povídka, na mne je tam trochu moc boje a málo původu Jona Sněha :)
  • upraveno 20. června 2012
    Tahle povídka se mi vůbec nelíbí. Prostě mi nesedí. Možná lpím příliš na svých představách.
  • upraveno 21. června 2012
    Chcel by som sa Vám ospravedlniť, ak sa poviedka nepáči. Dopisoval som ju na poslednú chvíľu(pretože sme zrovna vybavovali veci k sťahovaniu) a to dieťa je Jon. Bohužiaľ som to nestíhal viac prepisovať. Ďakujem, že ste si ju prečítali a napísali svoj názor :)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. června 2012
    Mně teda vůbec nevadí, že se to v postavách od knihy odchyluje. Má to svůj styl, to se cení.
    Má to hororový styl a na ten moc nejsem, ale ani v nejmenším bych nevytkla, že mají postavy trochu jinak vykreslené charaktery nebo spíš temnější stránky charakterů. Každý přece máme svoje vnímání a proto má každý oblíbené jiné postavy :-)
  • upraveno 23. června 2012
    Autor se držel na uzdě, ať už mluvím o obsahu nebo délce povídky. Možná by to chtělo trošku rozvinout, ozvláštnit, přidat tam něco svého, trošku víc citů... Ale jak už někdo zmínil, prasák Arthur je skutečně zajímavý prvek.
  • JayJay
    upraveno 25. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.