Skládka zbytočností aka Egohora (napíš čo chceš topic)

upraveno 13. června 2012 v Rozličný pokec
1246713

Komentáře

• upraveno 19. června 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. června 2012
    upraveno 19. června 2012
    Griff: Tak to meleš ještě větší hovadiny. To, že umí prase číst, se ukázalo už ve chvíli, kdy napsalo svůj první příspěvek.

Nebolí to?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    prasezlesa: Tak to bych takového dementa chtěla vidět. Víš vůbec, jaké obory jsou na filosofické fakultě? Víš vůbec, co je ke studiu humanitních/sociálních/pedagogických oborů potřeba všechno dělat "mimo" pouhého chození do školy? Neříkám, že tyto obory jsou nejnáročnější, to vůbec ne (kam se hrabeme na medicínu), ale zas taková sranda to taky není.
    To má být argument na to, že tvé hodnocení práce podle vydělaných peněz je zcestné, protože to u mě není na prvním místě.
    To Prasopes (nebo jak...)
    Sapr! Tady se to smí!
    Ve své ubohosti jsem se podíval na Tvůj příspěvek ohledně dementů z fildy, mistře.
    Neboj se, nejsem studentem filosofie, takže nebudu hledat Tvou Podměrečnou Opeřenost k nakopání do zadele, ale rád bych věděl jaké vzdělání máš Ty , abychom se mohli ještě více sblížit.
    svoa00: Já ta pravidla zvládám, ale nic to nemění na tom, že nevychází z logiky.

Krisa: Četl jsem několik prací, které stačily k tomu, aby toho člověka nevyhodily, a to mi stačí k tomu si myslet, že jsou to školy pro idioty.

"protože to u mě není na prvním místě"
    U mě taky ne, nic takového jsem nepsal, však jsem psal o oboru, který mě i baví. Ty peníze beru jako něco navíc k tomu, že budu moct dělat to, co mě baví.
    upraveno 19. června 2012
    64871: Tohle může tvrdit klidně někdo se základkou. Nemusím nějakou školu studovat, abych ji mohl hodnotit. Nebo mi snad chceš tvrdit, že kdokoliv, kdo chce na CSFD zhodnotit film, by měl nejdřív film natočit? Ty jsi tak beznadějně hloupý, asi jako 99% lidí tady.
    upraveno 19. června 2012
    "Ale bylo to nutný."
    Ne, nebylo to nutný. A kdyby nějací obrozenci neexistovali, rozhodně by to tu dnes bylo lepší.
    upraveno 19. června 2012
    upraveno 19. června 2012
    upraveno 19. června 2012
    Krisa: Četl jsem jich několik a z různých škol. A není moc pravděpodobné, že jsem vytáhl jen ty špatné. A i kdyby, tak tak moc špatná práce, se kterou někdo prolezl, by neměla být ani jedna.
    upraveno 19. června 2012
    upraveno 19. června 2012
    64871: Však já jsem četl práce těch studentů, nehodnotím tu školu, aniž bych o ní cokoliv věděl.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.