Mimo vaši diskuzi - nemohl by nějaký dobrý člověk zde zveřejnit seznam, kdo vlastně posílal povídku. Mám pár typů, ale nejsem si jistá, jestli dotyční vůbec něco psali.
Ne nemohl - žáden seznam - a žádné tipování na veřejnosti - doma si sestavujte tabulky :-) Vzešla tu totiž žádost už dříve, že někteří si chtějí udělat takovou přidruženou tipovací soutěž a tím bychom jim to pokazili - proto buďme ohleduplní a žádné tipy a pak si můžete taky zahádat :-)
Když jsem tak pročítal ty povídky tak jsem se zamyslel proč jsem taky něco nenapsal. Nemám sice takový literární talent jako někteří ale něco bych sepsal :D Třeba to sem pak hodím mimo soutěž :)
Já měl rozepsané asi dvě strany, a potom mi odešel notebook, což mě slušně řečeno mrzí, tím spíš, že moji teorii jsem ještě nečetl. (jsem u povídky 8) Dneska mi přišel opravený stroj, tak to třeba když bude chuť, taky mimo soutěž dopíšu. Dřímá tu pár opravdových talentů.
Taky jsem ještě nebodovala. Čtu si to pomalu, postupně a píši si poznámky. Zvládla jsem zatím jen 8 povídek a musím říci, že jsou fakt dobré. Už mám 2, kterým chci dát body na 100%. Ale teda vybrat jenom 5 z 15-ti je nadlidský úkol.
Ja si precitam za 3 dni vsetky a o 2 tyzdne sa budem snazit v slabej chvilke si spomenut a ktore poviedky sa mi zaryli hlboko do zavitov, tak to budu tie prave orechove :)
Tak fajn, MOŽNÁ dám dohromady své drobečky a taky časem dodám... V duchu hesla "Ale Vy první...". :) To už máme nesoutěžně autorů. Arianus, Blackfish, sederik, heavy určitě taky dopíše... ;D
Tak jsem to teď dosmolil začal jsem už ráno, je to kratičké, drastické, někoho možná naštvu. Ale abych upřesnil. Mám Starky rád, Eddarda uznávám jako čestného muže. Tady se mě trošku zmocnila temná strana síly.
Třeba ta moje stejně není napsaná a do čtvrtka ji určitě nedopíšu. Takže za sebe říkám ne, ani by to podle mě nebylo fér vůči zbytku, který musel dodržet termín. Ale slibuji, že tu svoji dodám, i když to třeba bude trvat trochu déle. ;-)
Komentáře
... uklávesovali?
Vzešla tu totiž žádost už dříve, že někteří si chtějí udělat takovou přidruženou tipovací soutěž a tím bychom jim to pokazili - proto buďme ohleduplní a žádné tipy a pak si můžete taky zahádat :-)
Dneska mi přišel opravený stroj, tak to třeba když bude chuť, taky mimo soutěž dopíšu.
Dřímá tu pár opravdových talentů.
To už máme nesoutěžně autorů. Arianus, Blackfish, sederik, heavy určitě taky dopíše... ;D
No vidíš, Howland má u tebe pěkné hlášky. :-)
Počkej, Miss Utah, chceš jako říct, že jsi nic neposlala? (heavy shock)
Protože komu se nelení, tomu se červení.
P.S. Když tam najdete hrubku, prosím o slitování.
http://leteckaposta.cz/493722738
Takže za sebe říkám ne, ani by to podle mě nebylo fér vůči zbytku, který musel dodržet termín.
Ale slibuji, že tu svoji dodám, i když to třeba bude trvat trochu déle. ;-)