Přiznám, že tahle teorie mi vyrazila dech, tohle by mě nenapadlo ani v nejdivočejších nočních můrách, že Robb je Malíčkův...běhá mi z toho mráz po zádech!
Což o to, nápad by byl zajímavý, ale odporuje detailům toho, co víme z Písně. Třeba základnímu faktu, že Jon má černé vlasy... Tady holt někdo nechce, aby chudák Jon byl bastard :D
Kdyby tam vystupoval FM Lomoz Stark z daleké budoucnosti, tak je to v rámci soutěže v pořádku - to bylo jasně stanoveno! Je povoleno prakticky cokoliv včetně postaršování či omlaďování osob, přemísťování osob v časoprostoru a podobně. Nejde o soutěž, kdo se trefí do plánů GRRM. Soutěž má vybrat nejlépe napsanou povídku a přesně to mají hodnotící bodovat - ne nakolik se to slučuje s jejich vlastními teoriemi.
Tahle se mi líbila, jenom je to takové, ehm, zajímavě zamotané. Pochopila jsem to tak, že Cat si prohodila Jona a Robba u té kolíbky, takže Robb by měl být Malíčka a Lysy a Jon Catelyn a Neda. Jenom si nedokážu představit, že bych si svoji měsíční holčičku spletla s nějakým větším a světlovlasatějším dítětem.
Tak tohle bylo i na takového konspirátora a, co se vymýšlení teorií týče, idiota jako já prostě moc. Nemluvím o stylu psaní, ten je hezký, ale o samotném obsahu, který je tak divoký a šílený, že jsem musela přivírat oči a mlátit hlavou o stůl. (Ne divoký a šílený tím způsobem, který mám ráda- viz. Connighton z 11.)
Mně se ta šílená teorie líbila. Je fajn, že všichni nepsali jenom o teorii L + R. Číst 15x o turnaji v Harrenově by bylo úmorné. Záměny a dvojčata, to je moje. :-) Co se týče záměny dětí, v porodnicích se to děje každou chvilku. :-)
V porodnicích asi jo :-), ale tady už těm dětem v době výměny bylo několik měsíců... Mám synovce, kterému je 10 měsíců, vidím ho tak jednou za 4 týdny, a jsem si jistá, že bych si ho s jiným dítětem nespletla...
Já to pochopila tak, že Catelyn podvědomě chtěla, aby byl Robb její, protože byl vzhledově tullyovatější. A ostatní se o děcka zas až tolik nezajímali.
Toto urcite nepisala zena :), spliest si vlastne dieta? :) A este prvorodene! Napad je originalny, ale na mna prilis prekombinovane. Trosku mi vadia nedotiahnute detaily - Colemon napr sedel a potom si znovu sadol. Mam problem sa vzit do emocii hlavnych postav, ale mozno je chyba vo mne. Mozno som sa taka narodila...:)
Komentáře
Je povoleno prakticky cokoliv včetně postaršování či omlaďování osob, přemísťování osob v časoprostoru a podobně. Nejde o soutěž, kdo se trefí do plánů GRRM. Soutěž má vybrat nejlépe napsanou povídku a přesně to mají hodnotící bodovat - ne nakolik se to slučuje s jejich vlastními teoriemi.
Nemluvím o stylu psaní, ten je hezký, ale o samotném obsahu, který je tak divoký a šílený, že jsem musela přivírat oči a mlátit hlavou o stůl. (Ne divoký a šílený tím způsobem, který mám ráda- viz. Connighton z 11.)
Záměny a dvojčata, to je moje. :-)
Co se týče záměny dětí, v porodnicích se to děje každou chvilku. :-)