Gepeto - nojo, ale to je pak mnohem snazší to hádání...navíc když to vydělíš Slováky a čechy, tak zbyde jen málo možností. Kdyby bylo 50 povídek, tak to je něco jiného, ale takhle to je pak moc snadné, ne ? :-)
zítra, nebudu zvěřejnovat povídky, dokud není ukončeno posílání - a tam bylo stanoveno 16. června - napsali jste to v tom úvodním textu trochu nešikovně a spojili deadline a uveřejnění, což je trochu nefér pro pozdní odevzdávače.
2Hildegarda: To je hrozný, k jakému offtopicu jsem sklouznul... nervózně ohlodávám klávesnici v očekávání toho nejlepšího, co bylo za poslední měsíc napsáno... Ne, kecám, ohlodávám jí hlady. Nějak se nemůžu odtrhnout a jít si něco uvařit.
2Alek: Za sebe jsem to chápal stejně jako ty, že vyvěšení jmen (potažmo přezdívek) není problém, klíčové že je, aby jsi utajil vzájemné přiřazení autor vs. povídka.
2All: Myslím, že celý tento topic byla skvělá myšlenka, je za tím spousta práce (autoři i správa) a těším se hrozně moc na výsledek.
Jayi - neboj, taky číhám, co z toho nakonec bude a těším se jak děcko :-)) Se divím, že jsem vůbec ukutila dnes tu plněnou masovou roládu...ale vše hotovo a nyní vzhlížím a vyhlížím :-))
Žádné takové! Poslední hobla, co jsme dostala mi přivodilo otřes mozku, páč souputníci čtenářského klubu nebyli triezvi a křápli mi hlavou o velkou lavici! To by se vám líbilo :-p :-D
Komentáře
Jinak klidně posílejte samozřejmě i dnes.
SMAZÁNO pro stížnosti.
A stejně tipuje, že se tu většina z vás přiznala, že povídku poslala...
Tak nakonec 13 odvážných?
A nespočet spravedlivých. :-)
Neviete o koľkej približne by sa mali zverejňovať?
Dnes už by mohl být triezvy po té radostné události :-))
2Alek: Za sebe jsem to chápal stejně jako ty, že vyvěšení jmen (potažmo přezdívek) není problém, klíčové že je, aby jsi utajil vzájemné přiřazení autor vs. povídka.
2All: Myslím, že celý tento topic byla skvělá myšlenka, je za tím spousta práce (autoři i správa) a těším se hrozně moc na výsledek.