Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1161719212275

Komentáře

• upraveno 15. června 2012
    No ja som to pochopila, ze do 16teho vratane, takze poslem to asi v nedelu nadranom :)
  • upraveno 16. června 2012
    Jsem jediná, co tu přešlapuje? Aleku, nebuď zlý a nahoď udičku - stačí jen pár kousků na čtení...16,6, se zveřejňuje a já nemohla dospat ! Prosím prosím, smutně koukám a na nohu ti slintám....
    Zdaleka ne jediná. Mě to dokonce donutilo vstát před desátou ráno a to se často nestává.
    Nakoniec som sa rozhodol, že moju poviedku nebudem zverejňovať, ale radšej sa ponasnažím zhodnotiť to, čo tu dajú iný uživatelia. Dúfam, že som vás nesklamal :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    Hlavně abychom my nezklamali tebe :))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. června 2012
    Až teraz som si všimol tú "rtěnku" v tej ukážke .D To je asi nejaká od Meybelin Tyrell :D
  • JayJay
    upraveno 16. června 2012
    upraveno 16. června 2012
    Ja som mal ten pocit hneď po odoslaníá :D To už sa ale vrátiť nedalo.. Erik neboj sa a pošli to, inak budeš na Gepetovom liste hneď pod Ministrom školstva :P
    Před deseti dny Alek hlásil 7...ale od té doby jistě přibylo :-)
    upraveno 16. června 2012
    Ak nie, tak sa mi rozšíri Gepetov list :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. června 2012
    Tak to jsem zvědav, kolik se toho sejde :-) Ale varuji vás, jestli to bude moc dlouhé tak číst nebudu. Mám na čtení lákavější věci. Třeba Tanec :-)
    Monty - nikdo tě nenutí ani číst ani bodovat...se tváříš jako by to byla existenční podmínka na fóru :-))
    upraveno 16. června 2012
    Monti je na mojom zozname :D Sa mu vkradnem do domu/bytu, odstránim ho z cesty a ukradnem poklad, ó, ten najvyšší :D
  • JayJay
    upraveno 16. června 2012
    Aleku, ale tím jsi prakticky prozradil, kdo napsal :-)) A nevím jak kdo, ale já byhc nebyla šťastná, že je na fóru veřejně mé jméno s mailem, což pak lze vygůglit......
    upraveno 16. června 2012
    Meno mi nevadí, ale e-mail troška áno :)) Nesťažujem sa, len hovorím, že hádam stačilo povedať tie mená :)
  • JayJay
    upraveno 16. června 2012
    Seznam nicků není schválně, aby bylo hlasování anonymní. Logicky jde odvodit kdo je kdo a až na dva jsem poznala všechny....ale tomu se právě má soutěž vyvarovat...
    upraveno 16. června 2012
    Teraz všetci vedia, že sa volám Eva Binusová .D :D Hádam sa Evka neurazí, že som použil jej meno re tento vtípek :)
    Nie, Brano, Evka sa neurazí :-)
    upraveno 16. června 2012
    Hmm :) To si ty?
    Napadl ma Tyna a troch aj ty :)
    BTW, obľubujem skôr prezývku Bran :P
    Ja trdlo, teraz som sit všimol, ako mi to mohlo tak pomaly dopnúť..
    No hele, já bych samozřejmě rád dal vaše nicky nebo jen jména, ale já je neznam, když jste se většinou nepodepsali. Stejně tak vám fakt nebudu každýmu odpovídat na mail, i když jste si o to psali :-)

Že jsou tak známé nicky těch co napsali? No a co proboha? Copak jsem to provázal s konkrétními povídkami? Nechápu, kde je problém...
    Drahý Brane - ale já přece vůbec netvrdila, že něco budu psát :-)) Já chtěla číst, co předvedete vy :-)) Kdepak, lov inde :-))
    jo a nebojte, později to smažu, aby to nebylo zpětně dohledatelný... jinak to momentálně vyřešit neumim.
    upraveno 16. června 2012
  • JayJay
    upraveno 16. června 2012
    Potřeboval bych poradit.
    Jaký je rozdíl mezi slovy anonymní - tajný - soukromý a na pytel?
    Spíš ve slově nepochopený. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.