svevo - tu už se začerňuje všechno - co kdyby někdo, kdo jen sleduje seriál náhodou kliknul na toto vlákno a vyspoilil si to....no co pak ? Bychom se museli skládat na duševní náhrady :-) Jeho mysl by byla pre-blown a již by nemohla být re-blown :-))
Podej jí stížnost :-)) Jako děcko jsme měla nejraději veverku Ratatosk, která měla zásadní funkci, protože celé dny běhala po Yggdrasilu hore dolů a vyřizovala nadávky a vulgarismy mezi Ódinovým orlem a hadem Midgardem :-D
A to má pučený i knihy komixů z Ábíčka (Vzpoura mozků, Galaxia a jiný kultovní záležitosti). Kdyby to ty její ratolesti aspoň zajímalo, ale myslim že moc né.
Já měl rád právě Lokiho hlavně díky knížce Den obrů (doporučuju pro každýho, kdo se trochu orientuje v severský mytologii).
Aha, tak přiznám se, že tu neznám :-) To já jsem už od malička posedlá všemi mytologiemi :-) I když jsem jako dítě měla v těch incestech a zoofíliích trochu hokej :-D
Já většinou měl ty upravený verze, kde to závadné bylo nějak redukováno (jo, Petiška). Akorát jsem už jako dítě nikdy nepochopil, proč z těch úžasnejch příběhů z Olympu, Valhally a jinejch přesedlali na tu strašně nudnou bibli...
Komentáře
spravil by taký malý rehodor...
Já měl rád právě Lokiho hlavně díky knížce Den obrů (doporučuju pro každýho, kdo se trochu orientuje v severský mytologii).