Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
1272830323353

Komentáře

• upraveno 7. června 2012
    Tyno, já už se u GRRM nedivím ničemu - mrtví nejsou mrtví nebo aspoň nemrtví, když už je dost vytlučeno, tak zase dosypává nové pretendanty z krabice kornflejků....mne už tou překombinovaností znechutil dost....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. června 2012
    A Sansa sa naučí lietať a stane sa z nej Leonardo Da Zimohrad
  • upraveno 12. června 2012
    sederik: Ano, z Jona by byl velkej sympaťák, kdyby mu Martin odstranil z cesty všechny sourozence jenom proto, aby moh bejt lord ze Zimohradu :D
    To neříkám, že by byl sympaťák, ale oni všichni jeho sourozenci jsou buď považováni za mrtvé nebo ztracené, popřípadě se za jeho sourozence jen vydávají. On neví, jak to s nimi vypadá.
    Je to jen spekulace, jen by mě zajímalo jak dopadl ten glejt, a jestli ho někdo nevytáhne. Určitý náznaky podle mě jsou, a i konec Tance tomu nahrává.
    Pokud ten výnos někdo vytáhne tak má Jon nárok na Zimnohrad, tedy pokud by nějak se dokázal zbavit přísahy z Noční Hlídky. Rickon ani Bran nárok nestratily jen se mezi ně a Robba dostal Jon. Pokud by tedy Jon neodešel z hlídky a Branovy by se něco stalo je Rickon králem Severu a Trojzubce, lordem Zimnohradu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Mrejča: Nechápu, co se rozčiluješ? Nemáš čučet pod černou! (remcaly jsme já s Nevadou, které jsme to viděly nezačerněné a taky mám pocit, že ne od sarvena).
    upraveno 12. června 2012
    Mrejča: Přišlo mi to k sarvenovi dost neuctivé... Ikdyž s tvým problémem nemá nic společného.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. června 2012
    A navíc to tenkrát byl Everett Young, sarven to poctivě začernil hned.
    upraveno 12. června 2012
    Mrejča: Nemá nic společného = nenutil tě se podívat pod černý obdélník. Na hlavní stránce si můžeš přečíst pravidlo, že v neseriálových vláknech se začerňují POUZE spoilery z Tance. Takže mi nepřijde v pohodě nadávat někomu za vlastní blbost.
    Sorry všem, truchlící člověk bývá nesoudný. Já se s tím nějak vyrovnám, ale byla to prostě pecka přímo do čela. A právě navíc bez těch souvislostí. Fakt se mi dalšího čtení vůbec nechce ... tak to tam leží na stole otevřené uprostřed a písmenka nikdo nehltá, škoda. Nechápu, co to se mnou dělá. Dnes si prostě četbu NAŘÍDÍM a bude to.
    Když zase tady se člověk dozví takových souvisle nesouvisejících věcí, že je věčná škoda sem nechodit. A navíc začerněné bývají i naprosto nevinné věci (pohledem přečtených 4 knih), takže prostě čumím na vše. Mea culpa.
  • upraveno 25. srpna 2012
    Článek byl psán ještě před vydáním Tance, kde nám GRRM předhodil tuhle další návnadu. ;-)
    Jestli si chceš zkrátit čas pročítáním dalších teorií o původu Jona Sněha, navštiv topic čtenářské fanfiction na téma Původ Jona Sněha. Některé jsou docela odvážné. :-)
    Jon je přece syn Aemona Targaryena a lady Olenny, to jste ještě nevěděli? :D.
    upraveno 25. srpna 2012
    upraveno 25. srpna 2012
    Kedze ho pomenovala Jon Snih, tak to moze byt nahoda, ale prilis velka.
    upraveno 25. srpna 2012
  • Jon vždycky trošku záviděl Robbovi, možná jestli přežije a myslí si že je Stannis po smrti, tak sjednotí divoké, poslední věrné z černých a nějaké ty seveřany a prohlásí se následníkem Robba a králem Severu. ( Určitě ne kvůli svým ambicím ale nezištně, jednotné území je přeci lepší pro obranu proti Jiným :P ;) ) A bude bojovat s Jinýma a Lannisterskou mocí na severu (Bolton-Frey). Což podnítí lid z Říčních krajin k dalšímu bojí (stále tam jsou nějací ti věrní a uprchlíci "psanci" a ti kteří by rádi odplatu) pod vedením Černé Ryby a Catelyn
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.