Teď jsem v jedné kvízové otázce narazil na toto: Jakou přezdívku si svými činy v seriálu Hra o Trůny vydobyl Jaime Lannister? A) Králokat B) Otcovrah C) Sestrohmat
Jano príde za Ančou do kravína a hovorí: " Anča,ak mi ukážeš prsia dám ti 100eur." Anča bez váhania zhodí blúzku."Ak sa vyzlečieš celá dám ti ďalších 100eur."Po chvíli vahania sa vyzlečie celá."Ak sa so mnou pomiluješ,dám ti ďalších 200eur."Anča váha,ale 200eur je veľa peňazí tak súhlasí.Jano jej dá peniaze a s úsmevom odchádza. O hodinu príde predseda družstva: "Anča bol tu Jano?" Bol "A výplatu, čo som ti po ňom poslal ti dal?"
Starší muž sedí v baru, popíjí již několikátý drink, když v tom si všimne, že právě vešla velice krásná mladá žena. Vstane, přisedne si k ní a povídá: "Slečno, vyspala byste se s postarším osamělým multimilionářem za 1 000 000 Kč?" Prohlédne si ho a s žádostí v očích odvětí: "Ano." "A co takhle se mnou za tisícovku?" "No dovolte! Kdo si myslíte, že jsem?!" "To už jsme si ujasnili, teď se domlouváme na ceně."
Komentáře
Jakou přezdívku si svými činy v seriálu Hra o Trůny vydobyl Jaime Lannister?
A) Králokat
B) Otcovrah
C) Sestrohmat
Který rytíř nikdy neprohrává?:
A) Rytíř Jedi
B) Černý rytíř
C) Loras Tyrell
Kde ty otázky bereš?
" Anča,ak mi ukážeš prsia dám ti 100eur."
Anča bez váhania zhodí blúzku."Ak sa vyzlečieš celá dám ti ďalších 100eur."Po chvíli vahania sa vyzlečie celá."Ak sa so mnou pomiluješ,dám ti ďalších 200eur."Anča váha,ale 200eur je veľa peňazí tak súhlasí.Jano jej dá peniaze a s úsmevom odchádza. O hodinu príde predseda družstva: "Anča bol tu Jano?" Bol "A výplatu, čo som ti po ňom poslal ti dal?"
Starší muž sedí v baru, popíjí již několikátý drink, když v tom si všimne, že právě vešla velice krásná mladá žena. Vstane, přisedne si k ní a povídá:
"Slečno, vyspala byste se s postarším osamělým multimilionářem za 1 000 000 Kč?"
Prohlédne si ho a s žádostí v očích odvětí: "Ano."
"A co takhle se mnou za tisícovku?"
"No dovolte! Kdo si myslíte, že jsem?!"
"To už jsme si ujasnili, teď se domlouváme na ceně."