Blackfish: někdo věří, že Ashara. O tý ale nevíme, kde se během války nacházela. Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
A ještě si nemůžu vybavit - kdy v téhle časové ose Ned prolomil obléhání Bouřlivého konce? Safra, co by vlastně Robert během povstání bez Neda dělal? :o))
To věříte tomu, že Brandon, který podle informovaných zdrojů rád používal svůj meč, šermoval výhradně s lady D.? Měla jsem na mysli jakoukoliv lady :-)
Ale to by ned neudělal (grrm by fanoušci rozsápali), doopravdy věřím, že je jon L+R.
Ta lady D (:D), to bylo myšleno jako vtip, ale u GRRM člověk nikdy neví... Třeba se v šestý knížce vynoří Brandonův právoplatný dědic, a nebude to Jon. :P
no jasně :-) Magistr z Pentosu vyloví z rukávu nějakou slečnu (dceru Ašary a Brandona, údajně mrtvou), spojí se s Tyrionem, dědicem Skály, starším synem lady Lysy, který přežil a byl nahrazen mrtvým miminkem a jenom se vylodí, aby řekl "rádi bychom Zimohrad, Orlí hnízdo, Skálu a Řekotočí, hezký den, přejem" :-)
Komentáře
Já mám svojí vlastní šílenou teorii, a sice že to Nedovi prozradil Reggie před bitvou na Trojzubci. :D
Safra, co by vlastně Robert během povstání bez Neda dělal? :o))
Ale to by ned neudělal (grrm by fanoušci rozsápali), doopravdy věřím, že je jon L+R.