Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
1252628303153

Komentáře

• upraveno 6. června 2012
    Jo tak proto Jon "strejdu" pořád hledal :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 6. června 2012
    A i v serialu je Jon podobnĕjšĺ Benjenovi, než Nedovi :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
    Ale Benjen je mladší než Lyanna, ne? Nebylo by to přitažené za vlasy ještě víc než ostatní teorie?
    Pokud je pravda s tou podobnosti k Lukovi, někdo žijicí (nebo alespoň nemrtvý :-)) a nečekaný musí přijít a říct "já jsem tvůj otec, Jone".
    Benjen je dobrá volba. Matka zrovna nemusí být Lyanna.
    Ale stará chůva - tak jste ji nakonec přece odhalili - Gepeto bude mít radost :-p
    no, stále sa mi nechce veriť, že by to grrm povedal niekomu a ten by to takto rozkecal, ale je to sakra dobrá návnada. zmiznutie Benjena dostáva úplne nový rozmer. musel zmiznúť, inak by sa ťažko ubránil prezradeniu jonovi, alebo čitateľom...
    upraveno 6. června 2012
    Každopádně Martin v sobě nezapře telenovelistu. Musel od začátku tušit, že z celé knížky bude každého akorát zajímat, kdo je matka Jona. V ostatních knížkách pak troloval a házel tu a tam zavádějící informace. I v Tanci jedna je. :-)
    V Tanci jsou 3 různé - každá pro jednu z třech nejpravděpodobnějších teorií....
    Ježiš, Benjen a Lyanna, to snad fakt ne! :D To by jako za ní přijel na návštěvu do Dornských hor? Brr.. :D

Jinak, nejdřív mě to vůbec nenapadlo, ale možná máte pravdu. Je dost divný, že takovouhle věc řekne herci ze seriálu... Třeba Alfie opravdu jenom trolluje. :)
    Theon is just Theon :D
    to není žádnej Alfie :D

To jsem to s tím Benjenem pěkně navnadil :D Zaco vůbec odešel na zeď ?
    Blackfishi - no jako Stark mohl jít na Zeď jen tak, aby tam byl nějaký Stark zastoupen...oni tomu tak nějak odpovídají založením :-)
    no, jestli je to případ Luk, tak by musel jeho otcem být nějaký jeho nepřítel, se kterým bude bojovat... anéébo, někdo s useknutou rukou :-D
    upraveno 6. června 2012
    Počítejme - kdy byl Jon cirka zplozen ? Cirka rok po turnaji v Harrenově ne ? Lyanna unesená, Benjen na zimohradu, i kdyby měl malíčkovy teleportační schopnosti tohle by nestih. Jelikož válka trvala rok a Ned se na zimohrad vrátil už s novorozencem tak to muselo být pár měsícu od začátku války. To nám škrtá druhý incest - Neda. Takže Starkovy jsou v suchu. Pokud je to tedy skutečně Lyannin syn a tím zbývá jediný - Rhaegar. Pokud je to Nedův parchant jak je označován tak je matka ta pradlena, nevíme kde a kdy, Ashara Dayne vypadává, je tu propast času a vzdálenosti.
    sveva: proč arianus? ještě vás tady tolika neznám :-)

miss utahraptor: jo, v knížce byl loras dost zkreslenej sansiným pov, ale v pozdějších dobách se mi jako člen gardy líbil.. a v seriálu není špatnej, jen není krásnej :-( měl to být krasavec, ze kterýho by se nám podlamovala kolena.. jinak když se vrátím k námětu o pár stran dřív, z knih jsem nepoznala, že by měl bejt s renlym teplej.. v seriálu jsem byla v šoku.. :-)
    Rhaegar skrýval Lyannu ve Věži radosti celých 9 měsíců (+-)? Jak se vlastně Ned a spol. dověděli, kde je?
    Měl jsem dojem, že záchrana Lyanny a bitva na Trojzubci se udála ve stejnou dobu, ne?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.