Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
13334363839368

Komentáře

• upraveno 3. června 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. června 2012
    Až na tu náušnici :)

V diskuzi na CSFD někdo hodil odkaz na fotky, které srovnávají herce v roli a v civilu. Musím říct, že třeba Ygritte se mi líbí mnohem víc v seriálu :))
    http://tv.yahoo.com/photos/game-of-thrones-what-does-cast-really-look-like-slideshow/emilia-clarke-photo-1338506729.html
    Mě zas Jorah ty jeho fousy v civilu ble.Někde výš byl odkaz na jinou asi jeho mladší fotku, kde by fešák aach :0))
    Sean Bean vypadá na té fotce u okna strašlivě pohuble, jako po nějaké těžké nemoci.. Já ho poprvé viděl až jako Boromira - tam už vypadal v pořádku.
    Uglo - taky mi tak přišel...zatímco v tom svetříku by zfleku mohl zapět "Lááást krismas..."
    Boromir je takový správný slovanský Váňa :-)
    svetřík je hrozný, vzdááááleně mi připomíná Bowieho jako Ziggyho Stardusta. to Jorah bez fousů je jiná liga.

mimochodem klikli jste v článku na ten odkaz Downton Abbey? O´Brienovou a paní Hughesovou bych v civilu nepoznala ani omylem.
    Carson na kole je dokonalý. :D

A Thomase bych s vousy taky nikdy nespoznal.
  • upraveno 4. června 2012
    ak chcem vložiť obrázok priamo sem a nie je zavesený nikde na nete, ako to urobím?

dakujem!
    upraveno 4. června 2012
    Nahraješ ho na nějaký hosting obrázků. Třeba http://img24.eu/ nebo imageshack nebo imagevenue a pak už ho jen přes tlačítko "vlož/edituj obrázek" umístíš sem.
  • upraveno 5. června 2012
    dakujem!

edit: šupol som to na ten hosting, čo si postla a potom link vložil do diskusie, ale vyhadzuje mi buď štvorec, ktorý nevidieť, alebo link. nic nevím a to ani nie som jon snow :)
    upraveno 5. června 2012
  • upraveno 5. června 2012
  • upraveno 7. června 2012
    Jarla: A ten je podle čeho? :)
    Aha, tu jsem ještě nečetla. (Ale mám jí na seznamu... :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. června 2012
    Ja som videl film podľa jeho dvoch kníh, Farba mágie a Absolútne fatastično či čosi také :) Profesorka angliny síce hovorí, že ten film sa jej nepáčil, ale bol zaujímavý... A tiež sa už pripravujem čítať Pratchetta :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. června 2012
    Z Barvy kouzel jsem viděl kousek, nic moc, ale Zaslaná pošta byla dobrá.
    Barva kouzel je zvláštní. Musela jsem se na to podívat víckrát, abych tomu přišla na chuť. Podobně jako u Monty Pythonů nebo Stopařova průvodce. Ale nakonec jsem si k tomu cestičku našla, aby mne to uspokojilo, protože mne to neuráželo žádnými vlezlými specielními efekty. Zfilmovat Pratchetta je velmi obtížné, protože jeho vtipy a hlášky nelze zkracovat a celé se do huby zase nedají narvat.....v reálu jsou stejně nevěrohodné, jako kecy Phila Marlowa....ve fackovačce mu jistě každý gangster podrží tak dlouho, aby mohl metnout svou oslnivou repliku :-))
    ja som u nas v televizii zahliadla nejaku cesku divadelnu adaptaciu pratchetta, ale velmi sa na to pozerat nedalo :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. června 2012
    flankere - přesně tak :-)) na druhou stranu Chandler se čte skvěle :-)) Marlow si v každém druhém odstavci přihne z lahve či sklenky a v každé kapitole dostane po tlamě :-) A přesto stále srší vtipem a jeho nadávky jsou tak kultivované :-D
    A já si říkal odkud to sakra znám :D
  • upraveno 8. června 2012
    Podle mě to skvěle podkresluje celkové vyznění, ta hudba...
    upraveno 9. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. června 2012
    Nevada: Jaimeho bolí za krkem a Theon má boží košili :)))
  • upraveno 10. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. června 2012
    Mrcel17: Tahle verze se mi nelíbí. Je to takové nemastné, neslané. Jsou to takové Deště Kastameru po kastraci - chybí tomu koule :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.