Ehm, ehm. Už bylo zmíněný, že tvůrci seriálu s Martinem konzultovali, jakou roli budou postavy mít v posledních dvou knížkách - kdyby se totiž scénáristům zachtělo nějakou takovou postavu zabít. Takže nevím, proč by Martin přizpůsoboval tomu, že v seriálu maj problém obsadit Bryndena. Jeho problém to není.
To byla jen malá rolička, na kterou nebyl přímo klasický casting. Podobně nebyl obsazen třeba Tommen a Myrcella - ale ti přežili i do druhé série. Třeba přežije i ten Beric - pokud nebudou chtít nějaké větší jméno.
Jinak to potvrzuje mojí domněnku, že představení Oberyna (a Martellů?) se přesouvá do čtvrtý série. No asi je to tak lepší, už takhle tam zase bude novejch postav jak naseto... ale škoda. :/
Komentáře
http://brunetteattack.tumblr.com/post/23799023122/casting-for-vargo-hoath-from-conversation-of
ANO!
Překvapuje mě, že bude i Queen of Thorns, myslela jsem, že její úlohu v seriálu převezme Margaery.
Achjo, ale bez Daaria bych se teda obešla! :P
Mám z toho radost, věřil jsem že Tullye ani Jojena neopustí. Oberyn do 4. série by byla logická volba.
Tak teď ještě, abychom konečně dostali toho Purefoye a hlavně Maggie Smith.
Lord Alek nemá rád Charlize Theron?