Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
1232426282953

Komentáře

• upraveno 29. května 2012
    svoa00: Zjevíš nám pravdu v povídce? :-)
    heavy_head: Kupodivu psát povídky umím, ale souhlasím s Martinem, že psát fanficy rozhodně talent nerozvíjí ;)

A u Rheagara mám taky zafixovaný, že umřel v osmnácti letech, je to zmíněný někde na začátku Hry o trůny. Pak mě ale pobavilo, když přišla řeč na jeho tří nebo čtyřletou dceru, i když biologicky to samozřejmě možný je, ale ta představa je divná :D
    Však nejde o rozvíjení talentu, ale o to, aby byla prča, že.
    nevím, co předpokládáte vy, ale já si vůbec nelámu hlavu s tím, čí Jon je :-D

Akorát bych chtěla poznamenat, že kvazihistorická šlechta pseudohistorického světa jistě uzavírala sňatky nerovné věkem. My však hovoříme o naprosto neoddiskutovatelném citovém vzplanutí, které je Rhaegarovi přisuzováno a na to se vztahují jen bežné biologické zákonitosti, kde jsou čtvrnáctileté holky atraktivní pro své vrstevníky a omezené procento starších jedinců. Nekoukejte na mne, ale do statistik - si to necumlám z prstu :-)) pouze interpretuju a nic jiného tím nesleduju :-)

Úplně stejně káh je Romeo a Julie, kdy Julče je čerstvých 13, na oslavě narozenin se začumí do patnáctiletého Romea (zde ho věk omlouvá), druhý den se tajně vezmou a třetí den spolu a přesto zvlášť zemřou....
    Já teda už viděl pár dívek, kterým bylo čtrnáct, ale vypadali o pár let starší.
    Je fakt, že rozdíl věku, už je v tomhle případě docela velký, ale v mých očích to nedělá z Rhaegara pedofila, i když zákon mluví jinak. Znám pár, kde je rozdíl téměř stejný, a seznámili se v podobném věku, ale když se na ně podíváte, těžko byste to poznali.
    heavy - a zrovna svoa00 by výhru ocenila, co :-D
    Něco, co já raději vyměním za fidorku a to i umolousanou a nakousnutou...psem :-)) zkus hádat :-D
    Inu, Alek brzy zveřejní výsledky svého snažení u HBO...
    Víc ani muk!
    Já nemohu. Ale vidím, že náš lord velitel je online... ;-)
    svoa00: To mohli, no... Ale v tom případě nechápu, proč by s tím Ned (a potažmo Martin) dělal takový tajnosti. Alespoň Jonovi o matce měl říct. Kdyby to teda byla nějaká kojná z Horní Dolní, tak neměl důvod to před ním tajit.

IMHO, v seriálu se Sean Bean pěkně ošívá, když přijde řeč na matku Jona/ na Wyllu, je mu to očividně nepříjemný a snaží se odvést řeč jinam... Ale to už v tom asi vidim něco, co tam ani není. :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. května 2012
    Můžete mě někdo navigovat kde je ve Hře zmínka o tom, že Rhaegarovi bylo 18, když zemřel? Já si to vůbec nepamatuju.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. května 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. května 2012
    icefire Wiki: Rhaegar Targaryen
    Born In 259AL, at Summerhall
    Died In 283AL, at Trident
  • upraveno 30. května 2012
    Nechte heavymu jeho básnickou licenci do povídky o zapadajícím slunci :-) Přece nečekáte, že to bude jak Nedvěd s Pavlínkou vykročili k zapadajícímu slunci :-D
  • upraveno 30. května 2012
    Podľa mňa Martin už len kvôli tej srande v niektorej knihe ukáže, že Jon je synom Eddarda Starka a Wylly - to, čo povedal Robert už niekde okolo strany 100 v Hre o tróny. A všetci sa budú chytať za hlavu a Martin sa bude rehotať na chudákoch konšpiračných teoretikoch :D
  • upraveno 31. května 2012
    Neřekl bych že Rhaegarovy by bylo 18. Muselo by mu být o něco víc, nebot už mu předtím celé králoství shánělo manželku.
  • upraveno 31. května 2012
    To jsou nějaká hausnumera. Když zemřel, bylo mu přes dvacet. Varys dokonce říká, že 24. :-)
  • upraveno 5. června 2012
  • upraveno 5. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.