Ha, opraveno. A já se divil, proč to ped chvílí na youtube účtu vydávali znova - asi to nějak přestříhali...
Jinak z toho rozhovoru nemám moc dobrý pocit. Hlavně ve smyslu našeho přesvědčení s krisou a sarvenem, že uvidíme řetěz - není to tam ani naznačeno, ale v podtextu to tam čtu :-(
Mám taký pocit, že sa budeme musieť zmieriť s faktom, že divoký oheň nebude zelený :( Ale je možné, že tam schválne nechcú moc prezradiť, kvôli momentu prekvapenia. Lebo bitka z ukážky je síce fajn, a už sa na ňu teším, ale je tam toho podozrivo málo. Možno ešte budeme príjemne prekvapení :)
Juchú. Najlepšia časť bitky, to ma fakt dostalo, ako ich Tyrion takto odkázal vyradiť. Len ktovie, ako to spracujú, lebo čo osm videl, vylodenie prebehlo pokojne a bol tam aj Stannis, ktorý to celé prežil, čiže som zvedavý, ako to spracujú.
Mě druhá série brutálním způsobem vyléčila z přílišných očekávání, které jsem měla po první sérii. Takže nečekám nic moc a buď budu na svém nebo příjemně překvapená :) Dokonce jsem (kromě dvou) nesledovala ani proma na jednotlivé epizody.
Je zajímavé že v seriálu používaj jen plachetnice ,ale galéry(veslice) prakticky vůbec a to ani u železných ostrovů. Což moc neodpoví knize ani "historickému období"(středověk před vynálezem střelného prachu....")
Uh, já jedu v pondělí na 5 dní do Háje pod Klínovcem, takže si počkám... :/ Ale Bouři mečů si beru s sebou... :) BTW: nebyla bitva v Černovodě při západu slunce? Pamatuji si ještě ten popisek - citronově žlutá obloha... ale jinak podle těch ukázek paráda :O :)
Lidi, vaše starosti bych chtěla mít. Buďte rádi, že tam nejezděj na parníku :D
Jinak počítám, že oheň bude obyčejnej oheň a řetěz nebude a je mi to upřímně řečeno fuk, protože jsem se definitivně oprostila věčnýho srovnání s Písní a čekám hlavně dobrej seriál. Stejně tak počítám, že Dům neumírajích bude silně zkrácená sekvence, protože kromě jedný jsou všechny Daenerysiny vize i v knížkách zatím nevysvětlený. Spíš tam bude jenom ta závěrečná část.
Jinak anketní otázka pro ty, co četli synopsi desátý epizody. Co proboha myslíte, že v devátým díle kromě Černovody bude? Nějak mě nic nenapadá.
No GRRM právě několikrát zmiňoval, že Píseň mu dává volnost čerpat z historie, ale přitom se jí nezabývat více, než chce - takže se jí nenechá svazovat. Stejně tak neřeší příliš vzdálenosti.
A o věrnosti adaptace v seriálu, o tom jsme tu už propsali stovky příspěvků :-)
Hmm... Dobre, tebe by sa chcel čítať rádoby fantasy o prakrodrapovom KL, Winterfelle vyrobenom z chladniečiek od Algidy, Whirpoolom poháňaných parníkoch a Robertovi, čo rád vystreľuje zo vzduchovky?
A aby som nezabudol - o Bielych chodcoch, čo zabíjajú laserovými mečmi a Samwellovi, čo má problémy s nefungujúcimi tablektami na chudnutie?
Komentáře
Jinak třetí video se mi nechce ukázat s tím, že je soukromé... >:(
Jinak z toho rozhovoru nemám moc dobrý pocit. Hlavně ve smyslu našeho přesvědčení s krisou a sarvenem, že uvidíme řetěz - není to tam ani naznačeno, ale v podtextu to tam čtu :-(
Ale je možné, že tam schválne nechcú moc prezradiť, kvôli momentu prekvapenia. Lebo bitka z ukážky je síce fajn, a už sa na ňu teším, ale je tam toho podozrivo málo. Možno ešte budeme príjemne prekvapení :)
Riverrun bych pro třetí sérii ještě nevzdával.
Dokonce jsem (kromě dvou) nesledovala ani proma na jednotlivé epizody.
Plameny nelžou. :-)
Ale plakát je pěkný.
Je zajímavé že v seriálu používaj jen plachetnice ,ale galéry(veslice) prakticky vůbec a to ani u železných ostrovů. Což moc neodpoví knize ani "historickému období"(středověk před vynálezem střelného prachu....")
BTW: nebyla bitva v Černovodě při západu slunce? Pamatuji si ještě ten popisek - citronově žlutá obloha... ale jinak podle těch ukázek paráda :O :)
Jinak počítám, že oheň bude obyčejnej oheň a řetěz nebude a je mi to upřímně řečeno fuk, protože jsem se definitivně oprostila věčnýho srovnání s Písní a čekám hlavně dobrej seriál. Stejně tak počítám, že Dům neumírajích bude silně zkrácená sekvence, protože kromě jedný jsou všechny Daenerysiny vize i v knížkách zatím nevysvětlený. Spíš tam bude jenom ta závěrečná část.
Jinak anketní otázka pro ty, co četli synopsi desátý epizody. Co proboha myslíte, že v devátým díle kromě Černovody bude? Nějak mě nic nenapadá.
A o věrnosti adaptace v seriálu, o tom jsme tu už propsali stovky příspěvků :-)
A aby som nezabudol - o Bielych chodcoch, čo zabíjajú laserovými mečmi a Samwellovi, čo má problémy s nefungujúcimi tablektami na chudnutie?
Mne to sedí takto aj bez tých vynálezov :)