Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
12526283031144

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 25. května 2012
  • upraveno 25. května 2012
    To bylo dilema! :-O

edit: Jinak než jsem se rozhodla, už bych uhořela. :D
    upraveno 25. května 2012
    :D Možno aj tak bol myslený heavyho príspevok - sa ani nestihneš rozhodnúť :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. května 2012
    Já se přiznám, že bych knihy nezachraňovala vůbec. Bez většiny bych se obešla, a Píseň by se dala pořídit znovu :)
    Mnohem víc by mi lámalo srdce opustit filmotéku. Kromě spousty originálních DVD, které mě stály slušný peníz, by se mě mrzely i filmy, které se u nás v běžné distribuci nevyskytují. Dát to znovu dohromady by byl velký oříšek. I když taky by to z valné většiny bylo realizovatelné.
    No, tak před dvěma, třemi roky na začátku léta hrozily povodně dost velké na to, abychom plavali i my. Přijeli jsme k babičce, tam televize zapnutá a celé odpoledne se jenom sledovaly zprávy. V devět večer babička zavelela a poslal mne s maminkou domů, abychom sbalily lepší oblečení, přenosnou elektroniku, doklady apod. a dovezly to k ní (bydlí na kopci, pět kilometrů zvlněného terénu od nejbližších řek). Pamatuji, jak jsem oblečení sbalila v pěti minutách a půl hodiny strávila balením knížek (těch větších a cennějších) a ukrýváním těch "nedůležitých" do batohu s oblečením, do krabice k počítači... :D
    K babičce jsem jich dotáhla necelých sto. Když se na to přišlo, byla jsem seřvána ze všech stran, že tahám "píčoviny" a pak nebudu mít ani v čem chodit. :D
    (Jinak voda k nám tenkrát nedošla.)
    Vášnivá čtenářka. :-)
    ziadne knihy, mne otec vzdy hovoril, ze keby nieco, tak zlato je v tomto sufliku a cokolada vo vedlajsom :)
    "Tati, já už víc těch zlatých prutů do kapes nenarvu!" :-)
    No asi bych uhořela mezi horami knih - není úniku :-) Všechno z masivu a knihy kam se podíváš, na stěnách kde nejsou knihovny jsou obrazy a nástěnné mapy, těžké závěsy....dobře by to tu fajrovalo...by vydudnělo do základu :-D
    Vidím, že smrt v plamenech není pro většinu osazenstva tak nepředstavitelná. :-)
    Spíš nevyhnutelná :(
    Myslím, že představa uhoření je strašlivá dostatečně. Ovšem potenciální ztráta knih dokáže zablokovat všechny myšlenkové pochody, nevázající se přímo k hrozící tragédii. :D
    Že jo - když si představím ty hory prvních vydání a kompletních sérií v perfektním stavu...a když vím, za kolik se nyní prodávají, protože dotisky nebudou....a to mluvím jen o fantasy a sci-fi :-)Směle se přehoupnu přes šestimístné číslo...přes sedmi asi ne :-)
    Ta zrůdička je vážně urážka slovenského národa :-)
    Neprovokuj její obdivovatele. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. května 2012
    Zase jsem se přesvědčil o své nevzdělanosti v oblasti showbusinessu...
    flankere, to ti sluzi ku cti a krase :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. května 2012
    Zřejmě hlavně k psychickému zdraví :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. května 2012
    Náhodou, díky Noře Mojsejové a její reality show Šéfka, jsem se několik večerů dost nasmála. Já myslím, že jejím hlavním povoláním není cožetovlastněje?, ale komička.
    když jsem si jednou, JEN JEDNOU, pokusila spočítat, kolik peněz je v mé knihovně, málem to se mnou švihlo... ještě,že jsem v matematice tak špatná... :-)
    Ha Tyno, jednou jsem taky počítal a přišel jsem na to, že jsem vlastně docela bohatej =))
    Nad tím, že by mi mohly shořet knížky jsem se už nejednou pozastavil a dokonce jsem si dělal plán, které bych zachránil v první řadě. Samozřejmě by to byly knížky od markuse Heitze.
  • upraveno 26. května 2012
    Navíc knihy časem nabývají na ceně :-) Některé víc a jiné míň, ale přidaná hodnota to je :-)
    To je pravda, zvlášť ty, které už k dostání budou jen těžko. Ale ne že bych nějaký takový měl =D
    Najviac ma prekvapilo, keď som sa postavil pred všetky tie knižky a zbežne si prepočítal ich hodnotu... na čísle desať tisíc som sa radšej zastavil a už som o tom nepremýšľal. Za 10 tisícoviek by sa dalo kúpiť veľa zaujímavých vecí...(ale knihy by nenahradili :))) )
  • upraveno 27. května 2012
    som dostala prave Atlas legendárních zemí, potesenie na mojej strane :)
    upraveno 27. května 2012
    Zemí ako je napr. Valyria? .D
  • upraveno 27. května 2012
    no ved to, ta tam akosi chybala :), ale zase som sa dozvedela, preco sa Panenske ostrovy volaju Panenske :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.