No to mě právě vůbec. Já mám ráda milostné zápletky a hrdiny na první pohled. Robb by nejradši šel domů, ale z ušlechtilého důvodu je ve válce. Robb, Bran a Ned jsou u mě hodně vysoko, protože jsou prostě hodní. Jako v pohádce. Ale zase tady nechci naznačovat, že nemám ráda Cersei nebo Ohaře.
Právě jsem se dodívala a Dinklage a Lena Heady jsou vážně perfektní! Snad nejlepší scéna v druhé sérii. No vlastně ten začátek šestýho dílu kdy Theon sťal Rodrika byl taky hodně silnej a epickej, ale ta Cersei prostě úžasná a tak hrozně cerseoidní. A ač nechci, začínám mít ráda chaplinku. Vůbec mi nevadí, že to není Jeyne, ale Talisa a líbací scéna mi rozhodně nepřišla zbytečná narozdíl od dlouhých minut s Růženkou. Madden je prostě krásnej a boží chlap. Jaktože Daenerys není taková namyšlená děvka co nemá nic a vydařila se po taťkovi jako v knížce? Snad ji ještě začnu mít ráda. Arya mě teď moc nenadchla a myslela jsem si, že setkání Arya Jaqen bude jiné, ale nevadí. A Jon mě prostě nudí. Jednak ho nemám moc ráda v knížce a s bráchou jsme se shodli, že v seriálu z něho udělali hroznýho kokota. Ale naopak Ygritte je super, má takovej dobrej chraplák. Tenhle díl prostě výbornej, ale asi na rozdíl od většiny se netěším na Černovodu. Bitvy v knížkách a filmech mě prostě nebaví. Když jsem černovodu četla, tak jsem prostě vypla a vůbec nic si z ní nepamatuju. Snad to nebude táhlý přes půl dílu.
Válka je ten kus kovu, na kterém si zrovna chladí zadek Joffrey...a o principu, kdy jeden rod zabil krále, a ještě jeho děti nejsou jeho. Moc korumpuje. Absolutní moc korumpuje absolutně.
Lady Sansa: Mě asi nejvíc potěšilo, že po osmnácti dílech jsme viděli scénu, kde se na sebe někdo vrhá a:
a) jsou to dva lidi opačného pohlaví b) ve scéně není děvka c) nejde o incest ani znásilnění d) v příběhu má ta scéna smysl
A souhlasím, nestačím se divit, ale Chaplinku začínám mít taky ráda. Nevím sice, proč scénáristi měli potřebu mít v seriálu další silnou ženskou, ale tipuju, že si s Jeyne Westerling moc nevěděli rady. Divačkám by se nejspíš zrovna nelíbila ženská postava, která je sice sladká a hodná, ale absolutně bez kontroly nad tím, co se s ní a kolem ní děje. Nechtěla bych ale být v kůži tvůrců seriálu, až budou obšírně obcházet vynechání Westerlingů a hlavně Jeyniny matky.
Lady Sanso, dej si citronovej zakusek :) kvuli citum umrel drahý tatínek Ned Stark, starkové jsou prostě moc hodní a čestní aby mohli hrát špinavou hru o truny. Právě proto jsou moji oblíbenci Tyrion, Littlefinger, Varys a Bolton.
A bol to koniec, čo všetci čakali - GRRM, to je prvá kniha, ktorú čítam a absolútne som si nie je istý, ako skončí... Pri každej knihe bol aspoň náznak toho, ako to skončí, taký jasný koniec... Ale tu si človek ani radšej netypne :D
blackfish: Já si prostě nemůžu pomoct, ale jsem taková malá naivní holčička, která má ráda hodné lidi a romantické příběhy (nepřipomíná vám tady někdo Sansu?). Mých 7 oblíbenců: Robb, Bran, Sansa, Cerei, Arya, Pod, Margaery
Komentáře
A ač nechci, začínám mít ráda chaplinku. Vůbec mi nevadí, že to není Jeyne, ale Talisa a líbací scéna mi rozhodně nepřišla zbytečná narozdíl od dlouhých minut s Růženkou. Madden je prostě krásnej a boží chlap.
Jaktože Daenerys není taková namyšlená děvka co nemá nic a vydařila se po taťkovi jako v knížce? Snad ji ještě začnu mít ráda.
Arya mě teď moc nenadchla a myslela jsem si, že setkání Arya Jaqen bude jiné, ale nevadí.
A Jon mě prostě nudí. Jednak ho nemám moc ráda v knížce a s bráchou jsme se shodli, že v seriálu z něho udělali hroznýho kokota. Ale naopak Ygritte je super, má takovej dobrej chraplák.
Tenhle díl prostě výbornej, ale asi na rozdíl od většiny se netěším na Černovodu. Bitvy v knížkách a filmech mě prostě nebaví. Když jsem černovodu četla, tak jsem prostě vypla a vůbec nic si z ní nepamatuju. Snad to nebude táhlý přes půl dílu.
a) jsou to dva lidi opačného pohlaví
b) ve scéně není děvka
c) nejde o incest ani znásilnění
d) v příběhu má ta scéna smysl
A souhlasím, nestačím se divit, ale Chaplinku začínám mít taky ráda. Nevím sice, proč scénáristi měli potřebu mít v seriálu další silnou ženskou, ale tipuju, že si s Jeyne Westerling moc nevěděli rady. Divačkám by se nejspíš zrovna nelíbila ženská postava, která je sice sladká a hodná, ale absolutně bez kontroly nad tím, co se s ní a kolem ní děje. Nechtěla bych ale být v kůži tvůrců seriálu, až budou obšírně obcházet vynechání Westerlingů a hlavně Jeyniny matky.