Hra o trůny 2x07 - Muž bez cti

upraveno 13. května 2012 v 2. řada
1679111216

Komentáře

• upraveno 15. května 2012
    Ale jo, to byla jen reakce na jeden mírně mimózní komentář z hor. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. května 2012
    Ach jo. Tak jsem tu "nádheru" viděla. A protože tady už většina námitek padla, tak je tentokrát nebudu opakovat. Ale souhlasím snad se všemi kritikami.
  • upraveno 16. května 2012
    Pravda, chtělo by to i nějakou chválu. Ten seriál není takový hrozný, jak by to z diskuze mohlo vypadat. Mně přišla scéna s Ygritte vtipná, jak si ho pubertálně dobírala ("hehe, tobě se postavil"). Na to fakt Jon neměl obranu.
    Osud Altona byl nečekaný a dobře tam zakomponovali Kastarkovu zlost na Jaimeho "collateral damage".
    Linie Aryi není tak napínavá jako jiné linie, ale stejně jsem zvědavá, kolik toho Tywin ví.
    Theon a ohořelé mrtvolky dětí... jeho krutost je hrůzu nahánějící a přitom se tváří jako pološílenec. Fanoušci Theona si připomněli, kam ten parchant byl schopen zajít. Může soutěžit s Jaimem v soutěži o největší počet (skoro) zabitých Starčat.

Poslední díl mi přišel zajímavější než předchozí, protože tam zakomponovali mraky cliffhangerů (co bude s Jonem, Jaimem...)
    Mno Podla mna je serial pekny m spestrenim knihy :) a samozrejme skvela reklama !!! o knihe som nevedel pokial som nevidel serial :) hned ako som pozrel 1. seriu tak som si precital knihy teda zatial len dve :D a musim povedat ze niektore zmeny v serialy su fakt mimo mojho chapania ale ! jedno velek ale , nemozete to brat zasa tak kriticky :) kamarat ktori necital knihy tak ten je do serialu zazraty a nevie vydrzat z casti na cast :D takze myslim ze HBO dosiahlo tym co chcelo :) a este posledna vec ktym zmenam , niektore su super :) ozivuju casti knihy ktore ma az tak nebrali alebo pekne ulahcuju dej aby to pochopil aj necitatel . Takze by som ho neodsudzoval :)
    no Dr. Heavy - že se nestydíš si tu ukájet ego - no fuj! Před desátou večer :-D
    Stark z hor: :-) OK.
    Jarla: To nebylo na mě. ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. května 2012
    Heavy - v tom případě to bylo varování :-D
    Tuhle scénu v seriálu oslabil zbytečně apelační tón Renlyho hlasu, v knize Renly dokáže Stannise vytočit právě svojí naprostou nenuceností, jejíž vrcholem je ta broskev.
    upraveno 16. května 2012
    Ale zas se mi líbil vtípek se slaninou (či šunkou nebo co to bylo) - abychom jenom nehanili :)
    Šunka! Nikdy bych nečekala, že mi aspoň nakrátko přijde Stannis k sežrání... :D
    upraveno 16. května 2012
    Vidíte, já si broskev vůbec nepamatuji. Četla jsem to jenom jednou a už to vypadlo z hlavy.
    Ale vtípek se šunkou se povedl - skoro jako by byl určený Martinovi. :-)
    Ještě by to chtělo něco na "Danaerys Stormborn" a "You know nothing".
    jestli je Talisa Jeyne, tak fakt nechápu Robbovo nutkání k "čestnému řešení", šlechtična která v ležení plné vojáků ošetřuje rány, žádnou čest optikou tehdejší společnosti (nebo i dnešní, směrem na blízký východ :-) nemá...
    tak tak..Myrcella a Tommen,broskyna a dalsie...serial sa priam hemzi detailami ktore nevyzadovali extra snahu a mohlo to byt pekne podla knihy..skoda.
    A este k Boltonovi v seriali na mna zatial posobi asi ako Ilyn Payne tj vyzeraju obaja pekne trapne.
    Ďábel je v detailech.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. května 2012
    :D Slová GRRM
    Někdy si připadám jako jeho dvouvaječné dvojče. :-)
    Akorát mladší a hezčí ? :-))
    Jsi off-topic. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.