Nejdojemnější scéna

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
124

Komentáře

• upraveno 15. května 2012
    Lorde, čosi takéto, kapiš? :-)

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. května 2012
    :D Vieš, moje lordstvo o policajných akadémiach nepočula, len o kasárňach :D Ale film som videl
    Kolikokoli: Scénu Ohař × Sansa mám taky velmi ráda, i když bych jí jmenovala spíš jako jednu z nejoblíbenějších, než nejdojemnější.

Jinak tohle je neseriálová část, ne? Nečtenáři to mají na vlastní nebezpečí, Hostina není spoiler.
    Já jen, že sama vím, jaké je to narazit tady na spoiler :D. Nevím, jestli to tu mám pořádně číst, abych nenarazila na něco z Tance, který ještě nemám dočtený :D.
    Jinak příště tedy začerňovat nebudu :)
    K Ohařovi - ta scéna byla hrozně smutná. Netřeba to psát ultrasmutným jazykem, stačí si to představit, co chudák musel zažít a je mi do pláče. Ohař je prostě nejvíc tragická postava v celém aSoIaF... :/
    Tak souhlasím, že to je taky jedna z mých oblíbených scén :-) a taky si v koutku dušičky přeju pro Ohaře nějaký lepší osud...třeba aby aspoň mohl osobně zlikvidovat vlastního bráchu :-))
    S lepším osudem souhlasím (a za likvidaci bráchy navrch bych Martinovi taky byla vděčná).
    Ideálně:
    Teplo domácího krbu, kam by se šlo vracet, ale žádný řetěz kolem krku, plnou misku a ne jen kosti, a hlavně hodného pána, který zbytečně neječí a umí podrbat za uchem. Při dlouhodobém užívání to udělá hotové zázraky s každým (P)psem. ;)
    Ó ano - pravdu díš :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. května 2012
    Přidávám se k fanclubu Ohaře, zde se plně projeví má naivita a dobře skrývaná romantická duše - přeji mu, aby hlavně žil, vykuchal bratra a setkal se Sansou (a žili spolu šťastně až do smrti). Akorát se obávám, že GRRM na mne ukazuje dlouhý nos a volá smůlex :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. května 2012
    Bych spíš řekla, že se mistr směje, až se za tučné břicho popadá :o))
    Krisa: Ale aspoň je nás víc takových. Můžeme si pak imaginárně plakat na ramenech... ;)
    No spíš jsme zameškaly, protože už je po něm :-)
    Jo jasně - Zotavovna Bílý kříž - úplně jsem zapomněla :-D
    Spíš Bílá hvězda. ;D
    No jasně - nemohlo to být v Beskydech :-D
    upraveno 15. května 2012
    Raymond Richard není Ronald Reuel :-p
    A já myslela, že po seriálu, kde je vizuálně vidět jejich věkovej rozdíl, lidi přestanou Ohaře se Sansou párovat :D No fakt, Sansu všichni párujou se samýma nevhodnýma lidma - když ne Ohař, tak je to Tyrion nebo Malíček.
    Raptorka - to ať klidně, ale nemyslím, že by ho to přimělo zacházet útlocitněji se svýma postavičkama :-))

svoa00 - to už jsme zde taky probíraly někde, že v jejím věku není kde brát i když bychom kradly :-D A se seriálem na některé z nás nechoď - tyto irelevantní informace...:-)
    sova00: Vizuálně- oba herci jsou od sebe 27 let, v knížce to bylo 15. To už je rozdíl.
    Já budu pro Ohaře vděčná za jakéhokoli pána/paní odpovídající popisu výše. :)
    O nedostatku vhodných "nápadníků" pro Sansu už se taky dost namluvilo. Však on Harry taky nebude tak fajn, jak vypadá a každý další má svá "ale"... Nakonec si buď vezme někoho nevhodného- postavením, charakterem...-, nebo zůstane na ocet.
    Sansa si řekne: S..u na to, bude ze mě panenská královna :D
    Ještě by moh autor (ne že by to bylo poprvé) vyštrachat z rukávu někoho, kdo neumřel :-p
    upraveno 15. května 2012
    No řekla bych, že 15 let není zas tak velký rozdíl. Když uvážím ženy Waldera Freye (Toho Waldera Freye), tak nějakých 15 let se ztratí.
    Já jsem ze "zvrhlé" rodiny, takže mi těch patnáct taky moc nepřijde. :D
    upraveno 15. května 2012
    MU: Waldo?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.