jinak zkratky v tomhle dile mi povetsinou ani nevadi, myslim, ze to funguje dobre. Az teda na Jonovu linku, tam jsem teda hodne zvedav jak to bude pokracovat. Zatim jsem spise skepticky. Jaime zabijejici pribuzneho.. no, tam rekneme priviram oci ale budiz. Ale zmena to je a asi zbytecna. Ostatni zkratky mi prijdou dobry a zatim s nima nemam problem.
No, nový hora je sice možná vzhledově spíš kopeček, ale ten herec má naprosto úžasnej hlas. Přesně takhle si představuji, že by chodící hora mluvila:-) A už se nemůžu dočkat Tance s draky, abych zjistila, proč je sakra tak moc důležitý, že B+R nezůstali tu chvilku ještě doma!
Možná její kapitola v Tanci, kde se trochu začíná zpytovat, ale v Hostině? Litovat? Tam se projevoval jako naprosto omezená, zlá a hlavně neskutečně paranoidní kráva.
Jen tak mimochodem, Bran, Rickon, Hodor a Oša se nakonec mohli vrátit na Zimohrad a skrýt se v kryptě. Oša pronesla, že cit: "we can't outrun hounds forever"... uvidíme v dalším díle
Berliček je škoda, ale bojím se, že na některé jiné věci nebudou stačit ani berle jak pro Hodora. Co se dění za Zdí týče, víc mi zatím vadil Kraster - jeho navážení do Mormonta mi přišlo dost samoúčelné. Na Ygritte a Jona si snad radši ještě chvíli počkám..
- Jon - proč??? na bruslení na tomto rybníčku jsem fakt zvědavej, zatím se bojím, že votřískají led a ještě se pod nimi propadne - Qarth - pěkné! že by první mrtvý "král" na cestě khalesi? - sansa - ale jo, jen je škoda, že tu scénu nepřipravili předem - nebo tam bylo někdy řečeno "až budeš mít krvácení, staneš se Joffreyho ženou!" ? imho to tam nebylo - sice to řekli zpětně, ale už to nemělo ten náboj - ohař - pěkné přiznání! - tywin a arya ochutnávačka - ty scény jejich jsou parádní - jaime - proč ne - catelyn - nevím nevím, zda tam dokáží dát dostatečný důvod, mrtví ze zimohradu imho budou chybět - ačkoli se Cat bude určitě vykecávat...
Komentáře
Jo výmluvu "jsou to jenom děti" mám taky nejraději :-D
A celkově mi tyhle berličky v seriálu silně vadí. Je to dělané jak pro blbce. Takový seriál si to nezaslouží.
- Jon - proč??? na bruslení na tomto rybníčku jsem fakt zvědavej, zatím se bojím, že votřískají led a ještě se pod nimi propadne
- Qarth - pěkné! že by první mrtvý "král" na cestě khalesi?
- sansa - ale jo, jen je škoda, že tu scénu nepřipravili předem - nebo tam bylo někdy řečeno "až budeš mít krvácení, staneš se Joffreyho ženou!" ? imho to tam nebylo - sice to řekli zpětně, ale už to nemělo ten náboj
- ohař - pěkné přiznání!
- tywin a arya ochutnávačka - ty scény jejich jsou parádní
- jaime - proč ne
- catelyn - nevím nevím, zda tam dokáží dát dostatečný důvod, mrtví ze zimohradu imho budou chybět - ačkoli se Cat bude určitě vykecávat...
nejlepší scéna - redukování 13tky