Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
13567

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. května 2012
    :D Ako hovorí moja bývalá spolužiačka - ,,Ste divní"
  • upraveno 12. května 2012
    tak tady teď budu číhat na flankerovo právně korektní odpověď :-D Schválně jestli se nám sešli dva právníci :-p
    vím jen o té flankerově JUDr. půlce a druhá půlka ?
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 12. května 2012
    Matematika je fajn. Vždy jsem měl raději matematiku, fyziku, chemii než češtinu, jazyky apod. (což taky ovlivnilo kvalitu mého (nejen) mluveného, psaného projevu). Osobně vidím averzi většiny lidí vůči matematice jako problém učitelství. Učitel by měl umět látku podat a řeči typu ,,To už máš dávno vědět'' apod. studenta příliš nemotivujou (i když občas můžou být otázky studentů k pousmání). Já jsem naštěstí na střední chytil hodně dobrého učitele (přestože za celou dobu, kterou učil u něj měl tuším jenom jeden člověk 1 na vysvědčení), hlavně díky němu nemám ani na výšce příliš velké problémy s matematikou -- i když už mě matematika na výšce tak moc nebaví, tedy nemůžu říct, že bych vysokoškolské matematice příliš rozuměl (jeden matematický předmět za semestr, kde se látka probírá tak rychle, že ji 98% studentů rozumí jen na zvládnutí zkoušky). Navíc ten přednášející taky za moc nestojí.

Nicméně v matematice vidím obrovský přínos, hlavně proto, že má vliv na velké množství oborů (informatika, fyzika, filozofie ...) a taky rozvíjí logické, prostorové, abstraktní (atd.) myšlení. Nakonec kvůli matematice vzniklo spoustu zajimavých oborů -- programování, návrh algoritmů, automaty, teorie grafů, kryptografie (třeba bez kryptografie by nic jako například internet banking nebyl dostatečně bezpečný, takže by tato vymoženost možná ani neexistovala).
    Druhá půlka finišuje školu na Mgr. ve stejném oboru... :-)

tak to je gól - holt stále platí: pes psa pozná.
    :-)))

(pozn. právníci jsem bral jako obor, kt. se člověk věnuje(právo), ne jako povolání.. - aby si flanker nemyslel, že se s ním srovnávám)
    :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. května 2012
    No právě třeba Uglova matematicko-analytická mysl je sexy :-)
    upraveno 12. května 2012
    Myslim, že jsem to už celkem napsal, ale dobrá ještě jednou. Podle mě jde o systém, kterej tahá peníze z lidí, kteří skutečně nemoc potřebujou, a to opakovaně, nikoli aby zabraňoval zneužívání zdravotního systému.
    O zneužívání zdravotnického systému - podívejte se na film "U pokladny stál" a řekněte, co se změnilo :-D
    upraveno 12. května 2012
    Tedy ne že bych někoho nutil, ale vlastně jsem založil vlákno na tohle téma, pokud je chuť v něm pokračovat: http://www.icefire.cz/zdravotnictvi-poplatky
    upraveno 12. května 2012
  • upraveno 13. května 2012
    JAIME a pátý? Není to ten hošan co začal šíleně nadávat Sarvenovy jako by se pomátl? :-)
    Tyhle internetový hlasování bohužel moc nefungují :-)
    Mne zase pobavilo, že tam hlasovala třetina cizinců z jiných států - jo jasně, jiný stát je teď asi i Slovensko, ale i tak mi přijde, že tam hlasoval leckdo jen proto, že nadpis je v angličtině - to byla nejspíš chyba:-) Na druhou stranu - nevím jak Krisa vysvětlí Alekovi, že mu sedí na štokrli :-))
    upraveno 13. května 2012
    Jarla: To je ako situácia - Theon pristihne Ašu na svojom kresle... Niežeby som niekoho prirovnával :D Len to tak sedí...
    Jen aby to nebylo Eddard přistihuje Jaimieho :-D
    upraveno 13. května 2012
    :D :D Úbohý Ned-Alek... Nalek :D A Jaime-Krisa... Jaisa... :D Aby z toho nebola bitka..
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. května 2012
    Nojo. Už to nabralo trochu jiný směr. Objektivní to bylo první den. asi po prvních 20 hlasování.
    A nebo se vezmou - bude krásná mocnářská svatba a zůstane to v rodině :-D
    upraveno 13. května 2012
    Jarla: :D Zase sa to stočilo k LorasxRenly :D Ako sa to vždy stočí k Aerysovi :D
    Jak Loras Renly ? Alek a Krisa bude krásný královský pár :-D Budou mít kupu dětí a všechny budou "smart and beautiful...Not to mention imaginary" :-D
    upraveno 13. května 2012
    :D Kupu dětí? Žeby základy Freyismu :D
    No s tím rozdílem, že Krisa bude matkou rodu a nedovolí, aby ji Alek každou chvíli měnil za novější model :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.