Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
24567

Komentáře

• upraveno 12. května 2012
    Starku - hypochondři budou chodit furt, stále budou žlampat actimel (předražená syrovátka) a dlabat multivitamíny jako centrum - prostředky na předraženou moč....to nezměníš.....je absolutně zbytečné to řešit! Mi vadí ta lež v Ústavě! stačí, když se tam napíše, že zdravotnictví není zdarma a budu spokojená. Nazývejme věci pravými jmény....:-)
    Já zas neslyšela už mnoho let, že by někdo nějaké ATB dostal na cokoliv....třeba je to doktor od doktora...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. května 2012
    O přímých platbách ve zdravotnictví coby pozitivním regulačním prvku nechci slyšet ani slovo.
    upraveno 12. května 2012
    Stark z hor: Ty máš vážně hodně mimózní představy viď?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. května 2012
    upraveno 12. května 2012
    upraveno 12. května 2012
    Jo myslím, že to spadá pod bod 9 v Ústavě, že listina je součástí ústavy, ne ?

Ad matematikové - já mám matematiky ráda - mají vynikající myšlení v oboru, který je mi absolutně vzdálen a obdivuji jejich schopnost vyšší matematiky (to znamená, že taky umím učivo základky a střední školy, ale hovořím, o vysokoškolské matematice zaměřených VŠ). Takových lidí si vážím a obdivuji je. Jejich myšlení je velmi uspořádané :-)
    upraveno 12. května 2012
    upraveno 12. května 2012
    flankere - jo za tyhle hnusíky jsem jim způsobila pernou chvíli v porodnici :-) zdravotní péče je bezplatná, oni chtějí pouze příspěvek na jídlo - jíst jsem nedostala dva dny - tak mi to odečtěte :-D a pak se začne vytahovat z paty něco jiného...tak říkám fajn, pak si tedy odečtěte tu poměrnou část za jídlo...pak to vypadalo, že jídlo je zdarma :-D Já neměla nic proti zaplacení, já jen chtěla, ať to správně pojmenují podle pravdy a tam nastal kámen úrazu :-p
    upraveno 12. května 2012
    To je mi líto :( Takové věci se ženským dělat nemají - to nepochopí jiný než matka :(
    LG. Matematika aj biológia sú krásne veci a keď sa biolu len biflíš a nehľadáš tam spojitosti, polovica kúzla je preč. V biológii je dosť vecí na chápanie (vlastne skoro všetko, záleží, ako sa na to človek pozerá).
    Chmure - otec si to neodrodí a neleží tam v porodnici doráňaný - ani nejlepší otec si to neumí představit - je to divná směs pocitů, kdy ženská vlastně musí spojit lásku k někomu koho zná dlouho, ale nikdy ho neviděla a teď ten někdo dostal podobu - je to vlastně kus jejího těla - huh to se prostě nedá vysvětlit. ta společně prožitá strašná bolest zvláštně spiklenecky spojuje.
    Tím nedegraduji "otcovskou" lásku, jen poukazuji na zjevný rozdíl, který nelze ani přiblížit ani překlenout.....
    upraveno 12. května 2012
    upraveno 12. května 2012
    Já ti tu odpověď přeložím z úřednické mluvy - "Neser!" :-p
    Ode mne se kladného špitání nedočkáš :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.