Smraďoch
Ahoj,
nedávno jsem dočetl Střet králů a teď čtu Bouři, a mám menší zmatek v postavě, které se říká Smraďoch. Ve Střetu říkal, že se jmenuje Heke a že sloužil bastardovi z Hrůzova. Jenže na konci knihy říká Theonovi, že se jmenuje Ramsay. Ramsay Sníh, ten bastard z Hrůzova. Takže... je to jedna a tatáž osoba? Možná mi uniklo něco v knize, takže se omlouvám, ale děkuji předem za odpovědi :)
nedávno jsem dočetl Střet králů a teď čtu Bouři, a mám menší zmatek v postavě, které se říká Smraďoch. Ve Střetu říkal, že se jmenuje Heke a že sloužil bastardovi z Hrůzova. Jenže na konci knihy říká Theonovi, že se jmenuje Ramsay. Ramsay Sníh, ten bastard z Hrůzova. Takže... je to jedna a tatáž osoba? Možná mi uniklo něco v knize, takže se omlouvám, ale děkuji předem za odpovědi :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jarla: Zašifrované v tajné složce v mém sejfu na Bahamách.
Ne vážně, ono se není čím chlubit. Šila jsem to horkou jehlou (s malým 'j') a spíš to připomíná slohovou práci na základce. Jo aha, počkat... ;)
Třeba tohle: http://thisismythinghere.blogspot.com/
edit: A jsem zatraceně offtopic. Chudákovi Smraďochovi zamořujume vlákno.
A ano, vypadá to jako text nějakého šedesátiletého prošedivělého obtloustlého Američana v čapce.
Jednou takovou napíšu sám :)