Omlouvám se, že jsem použil vaše přezdívky a avatary bez vašeho svolení. Snad to nebude nikomu vadit. Kdyby se chtěl náhodou někdo ankety neúčastnit. Tak si stěžujte, nadávejte, vztekejte se. A já vás snad nějak ze seznamu vymažu. :-)
Mně to připadá krapet divný... Asi jako přísná hierarchizace pubertálního občanstva v amerických středních školách vrcholící volbou královny maturitního plesu...
Aleku - vzhledem k tomu, že jsme ohromně napjatí, kdo to vyhraje ? :-)
pojímám to tak, že mám radost, že mohu vyjádřit své sympatie vůči místnímu osazenstvu.....nebudu fňukat, že skončím na 46. místě pod čarou, protože za to si přece nic nekoupím :-) A snad jsme tu všichni dost rozumově vyspělí než abychom truchlili sami nad sebou....nenaháněj mi hrůzu :-o
Ze srandy jsem hlasovala, ale stejně většinu lidí neumím seřadit. :-( Mám dát hlas tomu, kdo souhlasí s mými názory nebo tomu, kdo dělá víc pro icefire? Hlavně, že to tu žije. :-)
Tak tohle bylo těžké. Uvědomila jsem si, že vážně nedokážu seřadit uživatele těchto stránek, protože jste všichni super a jsem moc vděčná za to, že existuje stránka plná lidí, kteří se na mě nekoukají divně proto, že pořád upozorňuji na změnu klimatu.
Mě by zajímalo, kam zmizeli někteří přispěvatelé (např. Léto, Olorin, Macejko, atd.) To se člověk najednou rozhodne, že sem přestane psát? Další varianty, které mě napadají jsou smutné.
Amaroun: Tady na fóru ani moc ne, ale jinak si moje okolí dost často musí vyslechnout, že ta zima se fakt blíží. ;) Říkám to, kdykoli mě čeká něco špatného nebo mám z něčeho strach.
@Lady Thaeresa: já se zdráhám hlasovat z podobných příčin. Jsem tu zatím krátce a s výjimkou pár aktivnějších uživatelů jsem od každého četl jen několik příspěvků. Zatím jsem tu narazil jen asi na 2 lidi, kteří mi od první věty nesedli. Bylo to při pročítání nějakých starších topiců a nejspíš šlo o nějaké zbloudilé trolly, protože další příspěvky jsem od nich už neviděl :-)
EDIT: @sarven: souhlas, tituly by měly být "odpracované", populismu je v reálném světě až až..
...a pokud vyhraju, bude zdarma zdravotnictví, školství, citrónové zákusky a každý se bude moci povozit na drakovi (jo a kremace budou taky zdarma a bez průtahů)...
...pokud vyhraje někdo Jiný, přijde Dlouhá noc (a s ní nemrtví a Helena Vondráčová)...
Komentáře
Omlouvám se, že jsem použil vaše přezdívky a avatary bez vašeho svolení. Snad to nebude nikomu vadit. Kdyby se chtěl náhodou někdo ankety neúčastnit. Tak si stěžujte, nadávejte, vztekejte se. A já vás snad nějak ze seznamu vymažu. :-)
A bolo by dobré to šmariť aj na hlavnú stránku :)
a teď ještě kolik lidiček obejde 6 kompů s různýma IP, aby prosadilo svého kandidáta :-D
Ale myslím, že Alek může být spokojený :-D
Asi jako přísná hierarchizace pubertálního občanstva v amerických středních školách vrcholící volbou královny maturitního plesu...
Ale 1. místo je velmi překvapivé - to by jeden neřekl :-D
pojímám to tak, že mám radost, že mohu vyjádřit své sympatie vůči místnímu osazenstvu.....nebudu fňukat, že skončím na 46. místě pod čarou, protože za to si přece nic nekoupím :-)
A snad jsme tu všichni dost rozumově vyspělí než abychom truchlili sami nad sebou....nenaháněj mi hrůzu :-o
Chápu proč píšeš "zase", ale nesouhlasím s tím. Tvé příspěvky jsem četl pozorně:-)
Hlavně, že to tu žije. :-)
EDIT: @sarven: souhlas, tituly by měly být "odpracované", populismu je v reálném světě až až..
...pokud vyhraje někdo Jiný, přijde Dlouhá noc (a s ní nemrtví a Helena Vondráčová)...