1246766

Komentáře

  • upraveno 7. května 2012
    jarlo dík, já jsem to pochopila, už z toho slovního popisu.
    Kriso to byl selský rozum :)
  • upraveno 7. května 2012
    brbr - promiň, nebylo to myšleno zle :(
  • upraveno 7. května 2012
    jarla: však jo, pochopila jsem.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. května 2012
    Eště je jiná cesta, po tom, co se tam obrázek uloží, se překlikne do galerie, obrázek se otevře, dá se pravý tlačítko a najede na zkopírovat adresu obrázku :))
  • upraveno 7. května 2012
    flaneker - jo, ale mám dojem, že to musí být člověk registrovaný ne? Teď nějak nevím....dřív tam byl lepší odkaz hned, teď je to překopané a je tam capsca kod - prostě se mi to nelíbí, ale co už nadělám...:(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. května 2012
    Nemusí, akorát to pak musíš hledat.
  • upraveno 8. května 2012
    Head je milovník skotu? Ten druhej bejk ze shora je fakt pěknej. Hádám, že se jedná o masný plemeno. Fakt nabouchanej.
  • upraveno 8. května 2012
    Ten druhý je mé nejoblíbenější plemeno - Blonďaté Aquitánské :-) (Blonde d'Aquitaine)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    Které plemeno dává nejlepší mléko?
  • upraveno 8. května 2012
    Z uvedených nebo povšechně a hlavně - nejlepší k čemu ?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    Z uvedených. A ke konzumaci v kapalném stavu. Popřípadě které jsou nejlepší na sýr. Na jogurt...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. května 2012
    Ta dvojka je neuvěřitelné monstrum, to někde potkat, tak rychle píšu závěť :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. května 2012
    Nejlepší mlíko přijímám přes ruskou zmrzlinu :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. května 2012
    flanker.27: Já se obávám, že v Ruské zmrzlině už žádné mléko není :)))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    flanker.27 napsal(a):

    Nejlepší mlíko přijímám přes ruskou zmrzlinu :)

    Da da, smetanová. Ta je nejlepší. Zrovna včera jsem se jí nacpal :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. května 2012
    Krisa napsal(a):

    flanker.27: Já se obávám, že v Ruské zmrzlině už žádné mléko není :)))

    V tý co dělaj mimo Rusko asi ne, ale co se originální týče, tak by tu dost specifickou chuť nahradili dost těžko. Ostatně když tam byla ségra, tak jí tam moc nechutnalo, s výjimkou čehokoli co bylo z mlíka.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. května 2012
    flanker.27: Originál neznám - v Rusku jsem nebyla a dobu, kdy se dováželo "hlavně z Ruska" si nepamatuji. Ale řekla bych, že současná česká Ruská zmrzlina viděla mléko jen z vedlejšího regálu :)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. května 2012
    Taky o ní nemluvim, ale máma měla známou, jejíž snad manžel nějak obchodně dovážel originální ruský zmrzky, cucy na kládě s pod.
  • upraveno 8. května 2012
    Z uvedených je nejlepší mléčná třetí od spoda Jersey - je to zjevné....na sýry je nej ta pod ní Vogézka - ta je právě ze sýrařské oblasti....Zbytek jsou stejně masné kusy První je Pimpernel, třetí Maine-Anjou (můj druhý nej) a poslední je Charolais střední rámec....Krásné jsou ještě Aberdeen Angus (malí černí svalovci) nebo Herefordi (otužilí střapáči ze Skotské vysočiny) a pak mám ještě slabost pro Texaské longhorny. Třeba Modré Belgické mi přijdou vizuelně deformované pro své hypertrofované zdvojené svalstvo na zádi.....Na mlíko jsou taky třeba vynikající Holštýnky a nebo malé Aishirky....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    Hmmm
    A do čokolády je nejlepší švýcarská fialová?
  • upraveno 8. května 2012
    Jednička je mám pocit Hereford...
  • upraveno 8. května 2012
    Obrázek se nenačítá... Nemáš tam Belgické modrobílé... To je teprve kravka!! :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    To už je vyšlechtěný kvůli hromadě masa ne?
  • upraveno 8. května 2012
    No porod je snad jen císařským řezem, co si ještě pamatuji z minulého roku... :-)

    Montezuma3: Ano... Je to trošku kýčovitý...
  • upraveno 8. května 2012
    Jarla napsal(a):

    Taková série mých oblíbených pro heavy_heada :-)

    Jé, dík. :-) Ale narozeniny mám až v červenci.
    Chmur napsal(a):

    Head je milovník skotu?


    Co bych si bez krav a volů počal. :-)
  • upraveno 8. května 2012
    Ty skotské potvory jsou vrchol kraví roztomilosti. Člověk by se na ně vrhl a muchlal je a muchlal.... ;D
  • upraveno 8. května 2012
    Rozkošné jsou taky Jerseyky - pidi kravičky s vééélikýma očima a ohromným nádojem :-)
    jersey
    Mám holt kravičky raději než koníky :-))
  • upraveno 8. května 2012
    Navrhují založit speciální topic bejci a krávy....
  • upraveno 8. května 2012
    Ale Chmure :-) Tohle bylo založeno prý pro roztomilé obrázky zvířátek - kravičky jsou roztomilé a užitečné navrch :-)) Ti co je znají mají svoje oblíbené a ti co neznají jsou možná překvapeni, jak vlastně můžou kravky taky vypadat :-)
    Máš své oblíbené plemeno ? Přihoď :-)
  • upraveno 8. května 2012
    Už abychom vypadli z EU a dali ban na dovoz hovězího. Ty Belgický modrý chuděry jsem viděl poprvé až v Bigger, stronger, faster - v pohybu z toho na člověka jde ještě větší deprese :-( Ač nemám rád různé "alternativní živly" brojící proti chovu v podstatě čehokoliv, tak vytvořit přímým genetickým zásahem zrůdu neschopnou běžné existence je pro mě jednoznačně už "za hranicí".
    Jerseyka působí opravdu roztomile.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.