Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
12122242627368

Komentáře

• upraveno 7. května 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. května 2012
    tak jsem si vygůglila toho BB a jo, ten by byl jako rhaegar dobrý (nevím proč, ale pořád si představuju Targ. jako černovlasé a ani Dany a Viserys v seriálu to nezměnili).
    Ten Barnes sa mi trochu podobá na Lloyda, čo hral Viserysa, takže by to mohla byť dobrá voľba.
  • upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    Ještěže to neumím přepočítat na český :)))
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    Já to nemyslela až tak doslovně :)))
    upraveno 8. května 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. května 2012
    upraveno 8. května 2012
    Nebýt té lebky, mé slinné žlázy by se začaly tetelit :)
    upraveno 8. května 2012
    To na levé botce je asi narážka na Viseryse ale mnohem víc to odpovídá znaku rodu Manwoodů
  • upraveno 9. května 2012
    170cm :-p Prostě mám osmičky no...jo jasně - malý jety :-D Bratr má 14ky po dědovi. Co naděláš ? Uřízneš? Jenže problémeček je v tom, že zatímco dřív (už od sedmé třídy jsem měla osmičky) byly všude dámské číslo 8 jako normální velikost, tak nyní nově to je přeřazeno do nadměrných a seženu tak leda gumáky nebo důchodky a pro boty jezdím do Zlína :-) Nebo do Polska - tam problém nemají....vtipná je ta část, že mám recesivní znak - nejdelší palec, zatímco když si všimneš špičky lodiček či jiných dámských bot, tak je dělají na nejdelší prostředníček :-))
    upraveno 9. května 2012
    Jarla: Boty jsou to krásné, ale vzala bych si je jen jednou a pak bych měla sádru na hodně dlouho :).
    Máš pravdu - takové mohu nosit jen u nás na horské vesničce, kde máme chodníky z velkých kachlí (40x40)...ve městě jsou kočičí hlavy a zámková dlažba - obojí musel vymyslet chlap, jehož manželka jezdí všude autem :-D
    upraveno 9. května 2012
    Starý dobrý chodníky z betonových panelů. Takovýhle krásný chodníky dnes už dělají jenom v KLDR
    upraveno 9. května 2012
    Jarla: Mně by ani kachle nepomohly :D
    upraveno 9. května 2012
    A Pak ten trapný moment, keď sa spýtaš, koľko to stojí .D
    Krisa - ale jo :-))
    Gepeto - na to se nikdy neptám - prostě si vezmu dost peněz a u kasy zaplatím :-p
    upraveno 9. května 2012
    Gepeto - a nebo chození po obchodech nesnáším, raději si připlatím za pultovku, kde řeknu co chci a vypadnu než bych šla do obchoďáku a do obchodu zkrátka jdu jen když něco potřebuji a to cíleně...tak tam trávím minimum času a ani to nejde do peněz :-)
    upraveno 9. května 2012
    :D To ja idem do obchodu kúpiť tak potraviny, keď ma vyženú :D Ja som inak tiež nikdy nevidel, čo majú niektoré ženy s tým nakupovaním - taká nuda...
    upraveno 9. května 2012
    :D :D Tak ako nakupovanie tohto štýlu, to by som zbožňoval, ale myslel som skôr čisto Textil Quest :D
    To jo, Textil Quest je NUDA. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.