A Stín byl propojen se Stínem - druhý stín měl být pro Penrose v Bouřlivém konci A také služebné Dany jsou zredukovány na dvě. V prologu přežil Will místo Gareda.
Na Královnu trnů bych zapomněla, však taky nic moc důležitýho kromě události s Joffreym neudělala, takže Marge si nejspíš opravdu pomůže sama. Ramsay je něco jinýho. Vlastně není tak důležitý, aby ve druhý sérii osobně byl, jenom by měli zmínit, kdo to je a co udělal. Jeho osobní přítomnost budou potřebovat až někdy ve čtvrtý sérii. Pochybuju ale, že by se HBO o takovýho úchyla připravila :D
knedle: Ano, Ramsay vzhledem k událostem v Tanci bude třeba. A vzhledem k časovýmu překrývání událostí nejspíš už ve čtvrtý sérii, jak jsem zmínila. Zatím tam nebude nejspíš jenom proto, že už tak představujou ve druhej sérii nezvyklý množství postav.
Nemusel tam vůbec být osobně, stačilo jen o něm mluvit., jen aby divák měl vůbec tušení o jeho existenci. Protože to že Boltonův spratek vyvolával spory a po vpádu železných mužů vycítil příležitost k opanován Zimohradu, byl hlavní impuls pro Boltona aby zradil Robba.
Kdyby bylo na Severu všechno v pořádku, tak by se Robba neodvažoval zradit.
Taky by mě zajímalo odkud se taková averze k Lorasovi bere. A Tyrellům obecně. Jen hlava rodu trochu zaostává, ale zároveň se ani ničím extra neprovinil. Názor na Mace, skopovou hlavu, dost zavedla jeho matka...
Lord nafukovací ryba. Mno já mám Margaery docela rád. Garlan si to u mne nijak nepodělal a o tom, že bych Willase rád viděl jako novou POV už jsem také mluvil. Ale tady je spíš řeč o seriálu a jejich obsazení, hej?
Já mám Tyrelly ráda, protože to nejsou řezníci a tou "hrou" proplouvají víceméně bezpečně, což se ale předpokládám v posledních dvou knížkách změní. Ale neberte mě vážně, já u Martina doopravdy nesnáším jenom psychopaty. A Cersei.
Komentáře
Jéžiš, pardón. Teď jsem si vzpomněla, že i v knížce ufikli hlavu Nedovi... :D
edit: Vrátím se k tématu.
Ve Hře byla vypuštěná (nepodstatná) Eroeh a důležitá zachráněná ovce byla jen Mirri.
A také služebné Dany jsou zredukovány na dvě.
V prologu přežil Will místo Gareda.
Kdyby bylo na Severu všechno v pořádku, tak by se Robba neodvažoval zradit.
A Tyrellům obecně. Jen hlava rodu trochu zaostává, ale zároveň se ani ničím extra neprovinil. Názor na Mace, skopovou hlavu, dost zavedla jeho matka...
Mno já mám Margaery docela rád. Garlan si to u mne nijak nepodělal a o tom, že bych Willase rád viděl jako novou POV už jsem také mluvil. Ale tady je spíš řeč o seriálu a jejich obsazení, hej?