To nebylo ani tak dojemné, to jsem ryhcle četla a furt se ujišťovala, že je fakt po ní a už nebude prudit! Po té poslední větě bych ji ještě rychle několika ranami dorazila, abych si byla jistá, že už to z huby nevypustí :-p
Mám pocit, že to pořád nechápete, děvčata. :-) Říkat: "Ty nevíš nic, Jone Sněhu," byl její způsob, jak říct, že ho má ráda. Je to stejné, jako když někdo říká: "Ty parchante, dej mi už pokoj!" :-)
Já mám rád nekomplikované ženy a i texty. :-) Třeba když některá nejdřív řekne, že něco dělá vždycky (a tedy už i dávno před Martinem), znamená to podle mě, že to dělá vždycky, tedy pořád, i před Martinem, i teď - a už to nijak neobkecá. :-)
Krisa: :D A potom Meera zabije Brana ,,Ty nevíš nic, Brane.", Jon zabije Meeru ,,Ty nevíš nic, Meera", Velký Jiný zabije Jona ,,Ty nevíš nic, Jone" A George RR Martin.. ,,hahaha, nikto z vás nic neví" :D Alebo Velký Jiný zabije Jona ,,Ty nevíš nic, Jone" A Ygritte ,,Neopakuj!!!"
Komentáře
Říkat: "Ty nevíš nic, Jone Sněhu," byl její způsob, jak říct, že ho má ráda. Je to stejné, jako když někdo říká: "Ty parchante, dej mi už pokoj!" :-)
flanker: nelze vám všechno ulehčovat přece...
Třeba když některá nejdřív řekne, že něco dělá vždycky (a tedy už i dávno před Martinem), znamená to podle mě, že to dělá vždycky, tedy pořád, i před Martinem, i teď - a už to nijak neobkecá. :-)