Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1484951535469

Komentáře

• upraveno 20. dubna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 20. dubna 2012
    Počasí na ho... ? :DDD
    upraveno 20. dubna 2012
    xD xD
    upraveno 20. dubna 2012
    Oblačno, miestami Búrka mečov .D
    Teď tu čumím do těch fotek - Eda hraje takový mlaďoch? Bolestínský Ed byl přece důchodčík....
    Ale u Lorase jsem se nařehtala - kdyby byl blond, měl hustší vlasy a potměšilejší výraz, tak si ho spletu s bratrem :-D Nemůžu se dočkat až mu to předhodím :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. dubna 2012
    A mimochodem, takhle se S.T. dostala do role naší oblíbené princezny.

A takhle se do své role dostal Sandor:
    waw!
  • upraveno 24. dubna 2012
    A Jason Momoa je rozhodně nejlepší :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. dubna 2012
    - rozhovor se Sofi Tenr
    A v pravé nabídce odkazy na mnoho dalších
    někde je i Arya a její kamerové zkoušky či co to je
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. dubna 2012
    Kolikrát to tady ještě bude? :D
    upraveno 25. dubna 2012
    Stark z hor: Já bych brala i Piriho Weepu (sice má asi metr-dvacet a na Horu se vůbec nehodí, ale zběsilostí a výsledným dojmem to dohání) :)
  • upraveno 25. dubna 2012
    @Stark z hor: to by musel trochu povyrůst, cca o půl metru, má "jen" 192cm. Ono je to ostatně vidět i v tom videu, kde parťáci z týmu stojící vedle jsou minimálně o půl hlavy vyšší. Na těchto postech musí mít hráč i rychlost, takže se tam kolohnáti obvykle nevyskytují.
    A to je navíc ten vpravo. :-)
    upraveno 25. dubna 2012
    Jarla: 116 cm je krásný překlep :)))
  • upraveno 5. května 2012
    Nejspíš se to tu už někdy a někde probíralo, ale... co si myslíte bude tam dům neumírajících? Pokud ano tak jak to bude ztvárněno? Přemýšlela jsem a došla k závěru, že tam Rhaegar nebude (škoda). a ani nevím kdo by ho tak mohl hrál. Co vaše typy na Rhaegara? Mám jeho obraz v hlavě, ale nějak k němu nedokážu přiřadit nějakého herce.
    upraveno 5. května 2012
    Čo tak toho týpka, čo hral Viserysa, len by ho trochu upravili na staršieho? :D
    toho raději ne. Harry Lloyd byl jako Viserys dobrej, ale Rhaegar musí být hezčí. Lloyd se mi moc nelíbil.
    upraveno 5. května 2012
    Make-up can do whatever :D Computers' graphic even more :D Powered by Photoshop :D

EDIT: Inak, ja som si na Rhaegara predstavoval toho, čo hral hlavného hrdinu v Atramentovom srdci, Múmií a pod. Iba s dlhými bielymi vlasmi...
    Mě by se na Rhaegara líbil Alexander Skarsgard.
    Ale pochybuju, že Dům Neumírajících bude, takže je to stejně jedno.
    upraveno 5. května 2012
    Ja by som Dom neumierajúcich aspoń z malililililinkej časti privítal, aspoň nech sú tam nejaké zatienené postavy, čo jej trepnú pár tých proroctiev... Ani nemusí behať cez ten ich barák, hlavne nech jej čosi trpnú, spáli srdce a zdrhá... Ale v ukážkach na 6. epizódu už vlastne bolo niečo v tom zmysle, že stále na schodoch i keď to mohlo byť to stretnutie s Trináctimi, kde sa im mala pchať do zadku a až potom šla do toho ich Mumiálneho spolku...
    Dom neumírajících podle mě musí být, vždyť je to jádro Danyiny linky ve Střetu.
    V pátým díle dostala Daenerys pozvání, takže tam Dům neumírajících bude. Co se týče proroctví, myslím, že to dost osekají. Během dalších třech knížek ostatní nehrají žádnou extra velkou roli.
    upraveno 5. května 2012
    Hlavne tie ich poetické obkeci trikrát budeš zradená, raz pre klobásu, raz pre šunku a potom pre akciové tričko z Karefouru... Tri ohne zapáliš, jeden na konci cigarety, druhý pri vypaľovaní a tretí keď budeš variť.... Tie budú zrejme jediné podstatné...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.