Pravda jde na to nahlížet možná ze dvou stran, ale ten dojem už nikdo neodpáře :-) Spiderwikové jsem viděla je na mne moc už americké a infantilní to druhé neznám. Obzvlášť stupidní mi přijde Narnie - to jsem nebyla ani schopna dosledovat. Adamsova rodina byla na hranici únosnosti, ale jen jednička. Aby to bylo výpravné, vtipné (ne americky trapné), mělo atmosféru. Třeba první Barbar Conan je prima - zvlášť když člověk vidí, jak si dělají srandu z jehovistů. Nebo jak jsou zfilmované Zeměplochy :-)
Echm - měla bych dodat podstatné kritérium - žádné paralely s křesťanstvím či jiným monoteistickým náboženstvím v žádném případě! To raději zkousnu pár mrtvol...
Útesy křiku od Mosteckého jsou skvělé, až na ten Martinovský závěr :-D Ale není to film - knih mám dost a dost. Já bych zkrátka moc ráda viděla nějaký hezký film nebo seriál fantasy a ne a ne na nějaký nový (co jsem ještě neviděla) narazit :(
Nevada - neznám, ale zkusím, díky:-) Everett - Zaklínač je má srdcovka, ale seriál jsem vzdala po jednom dílu stejně jako got :-D I když z trochu jiných důvodů, ovšem zaklínačka Adéla ještě nevečeřela - o té mi stačilo jen slyšet....my z oficielního klubu toto filmové zpracování ignorujeme :-D Flanker - no z dětského zpracování - moc se mi líbí HP 1 a 2 a pak 4 - zbytek mne nezajímá :-) Punc Kryštofa Kolumba - držení se děje, atmosféra a vynikající soundtrack - to mne bere vždy:-)
A omlouvám se za oftopic, prostě jsem včera měla hroznou chuť na něco hezkého....
No, byl jsem si zaběhat, abych odstranil z hlavy sračky, co se tam počas pracovního týdne usadily, pak jsem se oholil a osprchoval. Voda stékala po mém mužném těle jako lehké pohlazení...
Tak mne napadlo, zda vůbec byl Jorahovým pravým důvodem k exilu blížící se Ned Stark s Ledem v ruce. V poslední době se vážně zaobírám myšlenkou, že ve skutečnosti prchal před svými sestřenkami (a tetou). Přece jen pošpinil jméno rodiny a ony mu za to rozhodně nebyly nijak vděčné. A při představě šesti rozzuřených medvědic s palcáty/sekerami/řemdihy v ruce člověk rázem pochopí, proč prchat minimálně na jiný kontinent... :D
Komentáře
co Kronika rodu Spiderwiku nebo Most do zeme Therabitia ...takové dětské ale fajné :))
Spiderwikové jsem viděla je na mne moc už americké a infantilní to druhé neznám. Obzvlášť stupidní mi přijde Narnie - to jsem nebyla ani schopna dosledovat. Adamsova rodina byla na hranici únosnosti, ale jen jednička. Aby to bylo výpravné, vtipné (ne americky trapné), mělo atmosféru. Třeba první Barbar Conan je prima - zvlášť když člověk vidí, jak si dělají srandu z jehovistů. Nebo jak jsou zfilmované Zeměplochy :-)
je to lehké, nenáročné čtení i když něco člověka přinutí se zamyslet :)
Obecně je mi vůbec docela blízkej příběh, kde se musí člověk s vyrovnávat s realitou útěkem do fantazie.
Everett - Zaklínač je má srdcovka, ale seriál jsem vzdala po jednom dílu stejně jako got :-D I když z trochu jiných důvodů, ovšem zaklínačka Adéla ještě nevečeřela - o té mi stačilo jen slyšet....my z oficielního klubu toto filmové zpracování ignorujeme :-D
Flanker - no z dětského zpracování - moc se mi líbí HP 1 a 2 a pak 4 - zbytek mne nezajímá :-) Punc Kryštofa Kolumba - držení se děje, atmosféra a vynikající soundtrack - to mne bere vždy:-)
A omlouvám se za oftopic, prostě jsem včera měla hroznou chuť na něco hezkého....
Medvěd, ale bez hlavového porostu tuším (narozdíl od otce).
V poslední době se vážně zaobírám myšlenkou, že ve skutečnosti prchal před svými sestřenkami (a tetou). Přece jen pošpinil jméno rodiny a ony mu za to rozhodně nebyly nijak vděčné.
A při představě šesti rozzuřených medvědic s palcáty/sekerami/řemdihy v ruce člověk rázem pochopí, proč prchat minimálně na jiný kontinent... :D