Jorah Mormont

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1356

Komentáře

• upraveno 20. dubna 2012
    Aha pak je jasné, že se s tím dostaneš do styku :-)
    Taky neposlouchám rádio ani TV už 16 let a není to póza, ale nedostatečná nabídka nebo nabídka smíchaná s něčím, co nechci - reklama, kecy,....takže v autě si člověk pustí, co chce na cedlu :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. dubna 2012
    Jarla: Já neřídím, takže si užívám té radosti, když si řidič auta (autobusu) pustí rádio s hodinkou písní bratří Nedvědů :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. dubna 2012
    upraveno 20. dubna 2012
    Montezuma3: Seleně Gomez je 10 teďka ne? A od této scény miluju Abigail Breslin :D
    Já taky neřídím - mám řidiče :-D
    To je dobré - to je tak nějak přesně ono - úchylárny pro pedofily :-D Za dokonalou zvrhlost taky považuji takové ty fotky, kde jsou děti navlečeny v oblecích jako z první republiky - holčičky v bílých krajkových šatech s deštníčkem a kluci ve smokingu nebo jiném obleku s cilidrem či bouřkou a jsou dělány jako zašlé časem. Zkrátka pedofilní zhovadilost :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    Jarla: Doporučuji videoklipy Japonských dívčích skupin...
    Tam je to ještě ošemetnější - když ony vypadají stejně mezi 10-40 lety :-) tam si pedofil užije a ani se nedostane do problémů se zákonem :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2012
    No, největší úchylárna co znám je tahle japonská televizní lekce angličtiny:
    upraveno 20. dubna 2012
    Jo to je jak ty jejich dokumenty, co začínají obdivováním přírody, tu roste tohle tady onohle a tady žije tenhle nebo onen tvoreček no National geogrephic a v druhé části to už mají v koších v kuchyni a cpou to do kotla! :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    Je to jak naklonovaných sedm Sněhurek bez trpaslíka :-D Jsem docela ráda, že mám už dva dny odpojené repráčky :-D
    Jorah by byl rád - on přece tyhle tendence a preference má :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2012
    Ještě že jsem na trochu dospělejší objekty (ne, Sansu nepočítejte, to je něco jako mladší ségra, kterou jsem neměl). :))
    Draky jsem se sice ani nesnažila nějak vychovat, jen jsem je rozmazlovala, ale kdo na to má mít čas při očumování bederních roušek :-D
    Jo no, Danny jsem přestal mít rád, v okamžiku kdy dobývala Meer a setkala se s tím žoldákem, to už mě bylo jasný co je zač ,

Když si v duchu říkala, že Jorah ji už nesmí políbit, tak jsem myslel , že má v srdci Droga, ale pak v tom stanu mě to došlo a jak Joraha peskovala, no prostě kráva.

Ale alespon není taková pitka jako Sansa, svět vysněný z písně a utkaný z citronových koláčů a sladkostí, statečný Dorik je táááák starý skoro 22 letý a ten buzna Loras je takovéj štramák a frajer a Joff je tak krásný a ja ho miluju a miluju a miluju a vůbec nevadí že ho znám sotva 2 minuty a že je to zradný zbabělý parchant
    Myslím, že Sansa se z toho dostane dřív než Dany :-D
    Sansa dostala tvrdou školu

kdyby jí tatínek doma občas propleskl, tak by z toho nemusela být taková patálie, a nemuseli jí par týrat ...
    Ano na to tatínek nedohlídnul a holčička holt přečetla moc harlekýnek :-)
    Zato na Daenerys je vůči jakýmokliv výukovým metodám inertní. Člověk dumá, jestli je tak blbá...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. dubna 2012
    "Jen" zaslepená domněním své vlastní výjimečnosti.
    Hm to jo. Místo aby Barristana vyzpovídala o vše, co ví o její rodině, o historii, o kralování a vůbec....tak její otázky mohly být leda - jaké rukávky zrovna frčí v Králově přístavišti, ale protože věděla, že móda frčí rychle a Barristan tam nebyl už dlouho, tak se neoptala :-D
    Danny spíš než blbá je kurvička a chce mít pořádnýho mladýho klacka v sobě nejlépe vystajlovanýho podle poslední módy ... a hold Jorah s se starým rytířem sama jizva a zranění nejsou to pravé a Červ zas nemá čím... lepší je mít krasavce který to na tebe hraje a jen o sobě tvrdí než je válečník, než upřímného věrného zohyzděného bojovníka.

Být Jorah, tak ty její nápadníky provrtám mečem ukážu ji že jsem chlap a že mě bude poslouchat pro vlastní dobro khalessí nekhalessí, na to, že je to taková hora masa tak je dost pasivní. Danny potřebuje pevnou ruku, není to echt ženská jak Catelyn co si umí poradit.
    Nemohu si pomoct, ale Joraha ani omylem :-)) Né kvůli vzhledu, ale kvůli charakteru - ten se mi nezamlouvá, jako se nezamlouval jeho tatíčkovi :-)
    Tak on udělal jen jeden kick s těmi otroky, druhy když na Danny donášel ale to jí ještě nebral.

Vše dělal pro lásku, jen si vždy vybral špatné děvče, jinak je věrný a statečný.
    Jinak se chová jako onuce a nevidí zlatokopku, i když mu to rodina říká do očí a kick s otroky, kdybys byl otrokem ty by tti přišel asi podstatnější :-) to jak zruinoval rodinu stačilo!
    Prostě hloupej chlap co pro lásku nevidí, ale kdyby narazil na tu správnou ženskou
    Ano, ale nenarazil a tak mohl prokázat, jaké je pako bez mozku, které myslí jiným kouskem anatomie - která ženská s trochou sebeúcty by takový typ chtěla? Ženy chtějí chlapy, kteří se umí postarat o rodinu a ne rodinu ožebračit a znemožnit....
    upraveno 20. dubna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.