Europívo barvy a chuti moči konečně v České republice! Po úspěchu citronového piva u něměckých turistů a školáků vykrademe močůvku, kterou pijou amíci a ono si to tu příznivce najde. Když nenajde, tak se to zlevní o dvě koruny, dá se k tomu nápis SLEVA a budou fronty jak na Zeď nářků. ...Na druhou stranu, od Budvaru se dá pít i nealko a to už něco znamená, takže to možná tak hrozný nebude. a chlubit se tím že místo ležení 90 dnů to leží den jeden, není nejslavnější reklamní tah. krisa - tak si představ jak asi bude chutnat poslední litřík pivka z demižonku.
krisa - však ti na nic nesahám, já to občas lemtám taky. Ale to Staropramenský je takovej zvláštní tonik spíš než pivko. Když už, tak nakoupit v Lídláči pravý Raddlery :)
Budvar společně s Bernardem jsou podle mě nejlepší masově vyráběná piva na českém trhu, minipivovary jsou už někde jinde, tam jde narazit na opravdový skvosty :)
Po shlédnutí předposledního střihu asi vezmu seriál na milost. Přece jenom nechat si ujít scénku, kde Rytíř keců konečně dostane přes hubu, by byl hřích..
Komentáře
...Na druhou stranu, od Budvaru se dá pít i nealko a to už něco znamená, takže to možná tak hrozný nebude.
a chlubit se tím že místo ležení 90 dnů to leží den jeden, není nejslavnější reklamní tah.
krisa - tak si představ jak asi bude chutnat poslední litřík pivka z demižonku.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_logmrpIB5e1qh0oqco1_500.jpg
Takhle jsem se už dlouho nezasmála :-))
XOXO Gossip Girl :D