TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
13435373940362

Komentáře

• upraveno 16. dubna 2012
    Labyrinth mám v hledáčku už déle, to že tam hraje Sybil je jen další plusový bod. Četl někdo tu knížku? Z toho, co jsem si o ní vyhledal na Amazonu, to vypadá jako dost generická adventurka.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. dubna 2012
    Elanne: S Mary bych nevydržel dýl než pět minut než bych jí zavraždil, ta ženská sice není naprosto zkažená a má některé dobré vlastnosti, ale celkem úspěšně se to snaží ignorovat. Krom toho neví co chce a když to zjistí, úspěšně potom dokáže všechno domrvit :))
    Nečetla jsem, bohužel jsem se k tomu ještě nedostala, ale je na seznamu. Teď je otázka jestli dřív nepříjde ta minisérie :-))

flanker.27: A co jsi čekal od člověka co má rád Cersei? :-)) Jinak ovšem souhlasím, že v reálu bych oběma skočila po krku, ale jako knižní/seriálový postavy jsou perfektní ;-)
    upraveno 16. dubna 2012
    Elanne: To je to co jsem říkal. Chudák Lavinie není svou dobrotou pro diváky jako ty dost zajímavá, těm se líbí tyhle kontroverzní kousky :)
    Náhodou, já jsem Lavinii celou dobu fandila (už jenom na truc Mary). A kupodivu moje nejoblíbenější je Edit (neptejte se proč, já to taky nevím :).
    Obvykle nepatřím k těm, co žadoní po spoilerech, ale prosím řekněte mi, že Thomas někde na frontě dostane šrapnelem do zadnice. Ten člověk ve mě probouzí draka.
    Do zadnice bohužel ne a drak se asi vzbudí :-)
    upraveno 16. dubna 2012
    brbr: Tak aspoň někdo :) I když se sester je mi sympatická akorát nejmladší Sybil (na čemž má jistej podíl i její představitelka) :).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. dubna 2012
    koukáte někdo na druhou řadu The Borgias? Po prvních třech epizodách musím konstatovat, že mě to zatím baví víc než první řada.
    Není moc velký výběr linků... Mně ještě čeká devátý díl první série. Zatím jen distribuuji mámě a bratrovy. Rozhodně mně to zaujalo víc než Tudorovci...
  • upraveno 17. dubna 2012
    Tudorovci se mi líbili víc (kromě první série, která plynula moc pomalu). Tam alespoň někteří zemřeli přirozenou smrtí, zatímco u Italů to vypadá, že papežský úřad je jiný název pro assasin guild. :-)
    Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
    Mou představu o Borigových naplnuje Assasins Creed tak jsem jeste nedostal chut mrknout na serial :) Jinak jsem dokoukal Spartacus: Blood and Sand a Vengeance a ted jsem žhavej na Gods of Arena, Gannicus je fakt sympatak :D Trvalo mi dlouho než jsem si u Spartaka zvykl na změnu herce, asi až v 8 dílu Vengeance, Andy Whitfield byl podle mě lepší, tenhle už nemá takovej sveřepej výraz a nedokáže tak zahrát emoce. Každopádně jsem nadšen z vývoje, i když počty armád trošku zmenšily na seriálovou úroveň a zároveň to nechci vidět končit jak to podle historie zkončilo, tady bych mu přál utopit Řím v krvi.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. dubna 2012
    Blackfish: Ale ono se právě neví, jak to se Spartacem dopadlo! Jsou 3 možnosti: zemřel v boji, byl jedním z ukřižovaných nebo utekl. Takže jsem taky zvědavá, kterou verzi si vyberou - doufám, že ne tu Kubrickovu :). Nejradši mám taky Gannica, to je frajer :)
    Co hovorite na Touch?
    O čem to je?
    Už tak mě štve že u Crixa je možnost jen jedna. Taky doufam že to tak nedopadne.
    upraveno 17. dubna 2012
    Touch - syn autista zachranuje svet
    upraveno 17. dubna 2012
  • upraveno 18. dubna 2012
    Touch - pilot mě úplně nenadchnul, ale ještě bych tomu pár dílů dala, kam se to bude ubírat.
    upraveno 18. dubna 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. dubna 2012
    Konečně jsem trochu pokročila s Justified. Viděla jsem díly 3x04-06. Vím, že opakuju zřejmé, ale Raylan je extratřída a Olyphant se pro tu roli narodil.
    Ze záporáků se mi zatím nejvíc líbí Limehouse. Připomíná mi kočkovitou šelmu, která se vyhřívá na sluníčku. Je hezky v klidu, ale když se moc přiblížíš...

Dialogy jako tenhle jsou perfektní :)
    Ash: Co sakra chceš?
    Raylan: Takhle se zdraví člověk, který ti zachránil život?
    Ash: Přejel jsi mě. Dvakrát.
    Ryalan: Díky tomu jsem tě nemusel zastřelit.
  • upraveno 20. dubna 2012
    ešte nebudem komentovať. nechám ťa pozrieť kúsok ďalej.
  • upraveno 22. dubna 2012
    Konečně jsem se v "mých seriálech" dostal "in present".
    Potěšilo mě, že OUAT neztrácí dech, naopak ho nabírá. Vyvíjí se to slibně!
    To stejné mi připadá u Grimma. Když tam na scénu nastoupila ta nová prodavačka, hned to dostalo nové grády. Viď, Monroe? ;-)
  • upraveno 22. dubna 2012
    Viděl tu někdo tu česko/německo/francouzsko (kdovícoještě) verzi Borgiů? Stojí to za to? Nebo se mám radši spokojit s Ironsem?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.