Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1464749515269

Komentáře

• upraveno 14. dubna 2012
    Nee, malého Henryho ne, prosím. Ten klučina je pro mě jedinou šmuhou na jinak skvělém seriálu.
    jenom, aby tam Reedové vůbec byli.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. dubna 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. dubna 2012
    AnnaSophia je zase u mě člověk, který může hrát kohokoliv, hlavně když tam bude. :) Bohužel teď natáčí prequel k Sexu ve městě.
    Slyšela jsem, chudák holka, tohle jí pohřbí kariéru.
    Manu fakt ne... Oberyna si podle knížek představuju vzhledově elegantního s "normální" postavou a ne s vizáží vyhazovače z baru.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. dubna 2012
    Dakotu Blue Richards jsme kdysi dávno, když se začínalo připravovat obsazení, tipovali na Sansu. BTW Armitage je koukám mezi děvčaty nejak populární, to jdou všechny zábrany a důstojnost stranou :))
    upraveno 15. dubna 2012
    No co, no co... i ženy si můžou občas užít pohledu na krásný výtvor přírody, ne? ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. dubna 2012
    Tak z těch tří co jste tu navrhly mi na Meeru nejvíce sedí Dakota Blue Richards.
    upraveno 15. dubna 2012
    To jen že to hodnocení chlapů podle "krásy" mi vždycky připadlo takové veselé :)
  • upraveno 15. dubna 2012
    Veselé, ale pravdivé. Hnusáci s charakterem to vždycky měli těžší. Pokud to nebylo náhodou ve filmu, to pak vždycky vítězili. :-)
    upraveno 15. dubna 2012
    Ts, ts, ts, krása je prostě subjektivní dojem. Ve všech směrech. Já zas občas nepobírám mužské rozplývání se na některými křehotinkami, no :o))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. dubna 2012
    To bude tím, že Armitage má charisma jako blázen!
    upraveno 15. dubna 2012
    Ženy by měly pochopit, že nemůžou být všichni charakterní i krásní jako já, a myslím si, že by si někteří muži zasloužili více respektu jako lidské bytosti a ne pouhé sexuální objekty.
    Chudák Armitage, dneska už se nesmí vypadat dobře, mít talent a charisma, jinak je zle :-)
    upraveno 15. dubna 2012
    Ano, má pak spoustu obdivovatelek, které netouží po ničem jiném, než aby cítily jeho tělo na svém, mohly se ho dotýkat a vzdychat u toho a pranic je nezajímá jeho nitro, myšlenky a charakter. Ach v jak pokřiveném světě to žijeme.
    upraveno 15. dubna 2012
    No přesně tak. Kdyby byl každý dokonalý jako Ty, tak by to byla nuda. Proto potřebujeme i jen obyčejné fešáky pro fantazírování jako je Armitage!
    upraveno 15. dubna 2012
    Vidím, že s morálním pohledem tu neobstojím.

Alespoň zvažte morální aspekty svého rozhodnutí. Dostal byste se do společnosti, kde byste měl pohlavní styk s pěknými moudrými ženami dvakrát denně a na požádání. Tak co, jsem tu snad jediný, komu tohle všechno připadá tak trochu nevkusné?!
    Ne.
    upraveno 15. dubna 2012
    Sorry, ale nemůžeš po mně chtít, abych polemizovala s Rimmerem! To prostě nejde :o)))
    flanker.27: Inu, uznávám, že část ženských (tj. neoficiální děvky a zoufalkyně - a ani jedna skupina není moudrá a obvykle ani moc pěkná) by s tím neměla problém, ale většina ano. Většině ženských by stačilo se dívat :D

Jinak Armitage by byl jasnej Greyjoy, ale prošel by i jako Oberyn Martell.

Charisma? Tomu se říká, když někdo někam přijde, nemusí ani nic říkat (natož složitě psát) a jen mlčí, a všechny ženské v dosahu mu padají k nohám? :-)
    svoa: Greyjoy, to je ono! já jsem si říkala, co mi na tom chlápkovi nesedí a on je to ten greyjoyovský kukuč :)
    heavy_head: To by bylo feromonový šílenství :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. dubna 2012
    Armitage = Euron
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.